ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Сешоар BaByliss 5395PE Ionic Pearl, 2200W

Emag
Рейтинг0
64.99 лв 99.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
64.99 лв 99.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сешоар BaByliss 5395PE Ionic Pearl, 2200W

Въпреки че е оборудван с професионален мотор с мощност 2200W, дизайнът е много женствен, с лъскав и елегантен завършек, като този на перлите.
С помощта на йонната технология Quartz-Ceramic сешоарът 5395PE Ionic Pearl елиминира статичното електричество, така че след изсушаване можете да се насладите на по-копринена и без статичен ефект.
Има две скорости и 3 температурни нива (студен въздух, средна и висока температура) в зависимост от типа коса и желания ефект! Например, използвайте по-високи температури и максимална скорост за бързо изсушаване на косата, след това регулирайте температурата и скоростта на по-ниско ниво, за да я оформите, като използвате супер тесния въздушен концентратор от 11 х 84 мм!В края на употребата използвайте закачалката за по-лесно съхранение и отделете филтъра, за да премахнете нежеланите косми.
Освен това, за да можете да се движите свободно, докато сушите косата си, у дома или в салона, кабелът има дължина 2,5 метра.

За фризьорския ефект, както в салона, винаги използвайте супер тесния въздушен концентратор от само 11 х 84 мм и изберете стъпка с ниска топлина и скорост.

Промоция на Сешоар BaByliss 5395PE Ionic Pearl, 2200W

Сешоар BaByliss 5395PE

За да дисциплинира дори най-непокорните нишки коса, сешоарът Pearl Shimmer има решетка с технология Quartz-Ceramic и винаги активната йонна функция. По този начин косата ви винаги е защитена!

Сешоар BaByliss 5395PE

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Част от тялото


Коса


Тип


Класически


Тип употреба


Домашна


Степен скорости


2


Нива температура


3


Функции


Контрол на температурата


Включени аксесоари-


Концентратор


Съдържание пакет


1 x Сешоар 1 x Концентратор


Мощност


2200 W


Цвят


Сребрист


→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled