ИГРА WOLFENSTEIN THE NEW ORDER AND THE OLD BLOOD (PS4)

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Mallbg
Рейтинг0
33.90 лв 56.50 лв Към Промоцията
Рейтинг0
33.90 лв 56.50 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА ИГРА WOLFENSTEIN THE NEW ORDER AND THE OLD BLOOD (PS4)

Wolfenstein The New Order + The Old Blood възпламени отново серията, която създаде FPS жанра. Заглавието се разработва от Machine Games, които са известни с това, че могат да създават игри със силен фокус върху историята си.

Напрегната, кинематографична и създадена в забележителен детайл с id® Software’s id Tech® 5 енджина, Wolfenstein ще те изпрати в Европа с персоналната  мисия да свалиш нацистката военна машина, веднъж завинаги. На помощ ще се притече малка група бойци от съпротивата, която да ти съдейства да проникнеш в най-охраняваните обекти, да се изправиш пред високотехнологични Наци легиони и да поемеш контрол над супер-оръжия, които имат силата да завладеят земята – и отвъд!

Въоръжени с мистериозна модерна технология, нацистките армии са в състояние да поставят най-силните нации на колене. Пробуден от  14-годишна кома в един напълно променен свят, военният герой B.J. Blazkowicz се изправя пред една алтернативна версия на 1960 – година, в която чудовищният нацистки режим е спечелил Втората световна война и управлява света с железен юмрук. Поеми ролята на Blazkowicz – американски военен герой и единствения човек, който е способен да пренапише историята.

  • Динамичен екшън и незабравими приключения – Wolfenstein: The New Order ще ти предложи спиращо дъха изживяване, което да те преведе през напрегнати планински преследвания, подводно изследване и възможността да управляваш смъртоносни нацистки военни машини – всичко това и още много комбинирано в едно вълнуващо заглавие, което е достоен наследник на оригинала.
  • История и атмосфера – Преоткрий алтернативната 1960, която да ти предостави един непознат свят, управляван от познат враг, който е променил историята.
  • Невероятен арсенал – Направи своя пробив в тайните изследователски лаборатории на врага и използвай всякакви оръжия и подходи, които да ти осигурят победа над нацисткия режим.

Годината е 1964 и нацистите са на път да спечелят Втората световна война. За да обърне нещата в ползата на Съюзническите сили, B.J. Blazkowicz трябва да поеме по пътя на едно ново епично приключение, включвайки се в мисия от две части, която се развива дълбоко в сърцето на Бавария. Част първа от Wolfenstein: The Old Blood – Rudi Jäger and the Den of Wolves, изправя Blazkowicz срещу един маниакален надзирател, докато героят ни влиза с взлом в Castle Wolfenstein в опит да открадне координатите за тайното убежище на генерал Deathshead. Във втората част  – The Dark Secrets of Helga Von Schabbs, търсенето на координати, отвежда нашия герой в градчето Wulfburg, където вманиачен наци археолог се опитва да намери артефакти, които да отключат стара и тъмна сила.

  • Едно съвсем ново самостоятелно допълнение към всепризнатата от критиката, Wolfenstein: The New Order, чието действие се развива преди основната игра.
  • Поеми ролята на B.J. Blazkowicz в тази напрегната нова мисия, която ще те отведе в неразкрити досега територии, изправяйки те за пореден път пред злокобните нацисти.
  • Нови оръжия, злодеи и тайни, които ще ти предоставят съвсем неразкрити геймплей възможности.

ПРОМОЦИЯ НА ИГРА WOLFENSTEIN THE NEW ORDER AND THE OLD BLOOD (PS4)

ИГРА WOLFENSTEIN        ИГРА WOLFENSTEIN

Рейтинг Metacritic: 80
Контролер: DualShock 4
Платформа: PS4
Издание: Стандартно, Пакет
Език: Английски
Размер на опаковката: 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод: 5055856419396
В комплекта: Дисков носител
Категории: Гейминг
Видеоигри: Игри за PS4
Тегло: 0.085 kg
Резолюция: 720p, 1080i, 1080p
Жанр: Шутъри, Първо лице
Година на излизане: 2018
Месец на излизане: Февруари
Брой играчи: 1

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled