ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

ИГРА WOLFENSTEIN THE NEW ORDER AND THE OLD BLOOD (PS4)

Mallbg
Рейтинг0
33.90 лв 56.50 лв Към Промоцията
Рейтинг0
33.90 лв 56.50 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИЯ НА ИГРА WOLFENSTEIN THE NEW ORDER AND THE OLD BLOOD (PS4)

Wolfenstein The New Order + The Old Blood възпламени отново серията, която създаде FPS жанра. Заглавието се разработва от Machine Games, които са известни с това, че могат да създават игри със силен фокус върху историята си.

Напрегната, кинематографична и създадена в забележителен детайл с id® Software’s id Tech® 5 енджина, Wolfenstein ще те изпрати в Европа с персоналната  мисия да свалиш нацистката военна машина, веднъж завинаги. На помощ ще се притече малка група бойци от съпротивата, която да ти съдейства да проникнеш в най-охраняваните обекти, да се изправиш пред високотехнологични Наци легиони и да поемеш контрол над супер-оръжия, които имат силата да завладеят земята – и отвъд!

Въоръжени с мистериозна модерна технология, нацистките армии са в състояние да поставят най-силните нации на колене. Пробуден от  14-годишна кома в един напълно променен свят, военният герой B.J. Blazkowicz се изправя пред една алтернативна версия на 1960 – година, в която чудовищният нацистки режим е спечелил Втората световна война и управлява света с железен юмрук. Поеми ролята на Blazkowicz – американски военен герой и единствения човек, който е способен да пренапише историята.

  • Динамичен екшън и незабравими приключения – Wolfenstein: The New Order ще ти предложи спиращо дъха изживяване, което да те преведе през напрегнати планински преследвания, подводно изследване и възможността да управляваш смъртоносни нацистки военни машини – всичко това и още много комбинирано в едно вълнуващо заглавие, което е достоен наследник на оригинала.
  • История и атмосфера – Преоткрий алтернативната 1960, която да ти предостави един непознат свят, управляван от познат враг, който е променил историята.
  • Невероятен арсенал – Направи своя пробив в тайните изследователски лаборатории на врага и използвай всякакви оръжия и подходи, които да ти осигурят победа над нацисткия режим.

Годината е 1964 и нацистите са на път да спечелят Втората световна война. За да обърне нещата в ползата на Съюзническите сили, B.J. Blazkowicz трябва да поеме по пътя на едно ново епично приключение, включвайки се в мисия от две части, която се развива дълбоко в сърцето на Бавария. Част първа от Wolfenstein: The Old Blood – Rudi Jäger and the Den of Wolves, изправя Blazkowicz срещу един маниакален надзирател, докато героят ни влиза с взлом в Castle Wolfenstein в опит да открадне координатите за тайното убежище на генерал Deathshead. Във втората част  – The Dark Secrets of Helga Von Schabbs, търсенето на координати, отвежда нашия герой в градчето Wulfburg, където вманиачен наци археолог се опитва да намери артефакти, които да отключат стара и тъмна сила.

  • Едно съвсем ново самостоятелно допълнение към всепризнатата от критиката, Wolfenstein: The New Order, чието действие се развива преди основната игра.
  • Поеми ролята на B.J. Blazkowicz в тази напрегната нова мисия, която ще те отведе в неразкрити досега територии, изправяйки те за пореден път пред злокобните нацисти.
  • Нови оръжия, злодеи и тайни, които ще ти предоставят съвсем неразкрити геймплей възможности.

ПРОМОЦИЯ НА ИГРА WOLFENSTEIN THE NEW ORDER AND THE OLD BLOOD (PS4)

ИГРА WOLFENSTEIN        ИГРА WOLFENSTEIN

Рейтинг Metacritic: 80
Контролер: DualShock 4
Платформа: PS4
Издание: Стандартно, Пакет
Език: Английски
Размер на опаковката: 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод: 5055856419396
В комплекта: Дисков носител
Категории: Гейминг
Видеоигри: Игри за PS4
Тегло: 0.085 kg
Резолюция: 720p, 1080i, 1080p
Жанр: Шутъри, Първо лице
Година на излизане: 2018
Месец на излизане: Февруари
Брой играчи: 1

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled