ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Телевизор LG 49NANO863NA, 49 (123 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Extreme Digital
Рейтинг+1
1115.98 лв 1626.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
1115.98 лв 1626.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Телевизор LG 49NANO863NA, 49 (123 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

ДОСТАВКА-19.99 лв

Чистите цветове
Чистите RGB цветове са ключът към реалистичното качество на картината. Технологията NanoCell прилага наночастици, които осигуряват изчистване на цветовете, като филтрират матовите цветове и увеличават чистотата на RGB цветовия спектър.

Телевизор LG 49NANO863NA

4K разделителна способност, създадена от чисти цветове

NanoCell TV предлага истинска 4K разделителна способност, която отговаря на стойността на CM по международния стандарт. Открийте по-великолепното и ясно зрително изживяване с истинска 4K разделителна способност, допълнена от технологията NanoCell.

Телевизор LG 49NANO863NA

α7 AI Процесор 4K от 3-то поколение

Повишете нивото на зрителните си изживявания

Мощният α7 AI Процесор 4K от 3-то поколение осигурява поразителни зрителни и звукови преживявания, като усъвършенства източниците на картина и звук. NanoCell TV предлага оптимизирано зрително изживяване с чистите цветове от който и да е източник.

Телевизор LG 49NANO863NA

Чистите цветове превръщат дома ви в кино

NanoCell TV прави всички сцени реални на базата на живите чисти цветове и интензивния контраст, който създава Nano Black. В допълнение предлага оптимизирана картина и звук, за да създаде поразително и още по-реалистично изживяване. Сега се насладете на истинско домашно кино с NanoCell TV, който поддържа развлечение без ограничения.

Телевизор LG 49NANO863NA

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Пресъзадват визията на твореца

Гледайте филми така, както трябва да бъдат гледани – да ви спре дъхът. Dolby Vision IQ разширява ползите от Dolby Vision отвъд HDR-, регулира интелигентно яркостта, цвета и контраста според жанра и условията на осветеност. Dolby Atmos предлага завладяващо аудиопреживяване за максимална наслада от всяко съдържание.

Телевизор LG 49NANO863NA

FILMMAKER MODE™

Гледайте съдържанието по начина, по който е създадено

Процесорът регулира автоматично картината, като изключва омекотяването на движението, за да се получи картина с ефект на пълно движение. Гледайте филми при запазени творчески идеи и кинематографично изживяване. Насладете се на цялото си съдържание при спазване на кинематографичните стандарти и почувствайте пълния художествен замисъл на всеки филм.

Телевизор LG 49NANO863NA

HDR 10 Pro и HLG Pro

Надграждане на основните HDR формати

Телевизорите NanoCell TV осигуряват оптимално качество на HDR картината, като коригират поддържаните основни HDR формати HLG и HDR 10. Телевизорът ви дава възможност да се насладите на цялото си съдържание в реалистична висока детайлност.

Телевизор LG 49NANO863NA

Локално затъмняване

Сцена с отчетливи детайли

Благодарение на локалното затъмняване цветовете и нивата на контраст се обогатяват в сравнение с телевизорите с директна подсветка. NanoCell 4K осигурява чудесно изживяване при развлеченията с по-голям контраст.

Телевизор LG 49NANO863NA

Развлечение без ограничения

Мултиплекс в дома ви

Гмурнете се в огромното разнообразие от съдържание, предлагано в приложението Apple TV и Netflix. От най-новите филми, ТВ шоу програми,документални филми до спортните събития на живо и още много неща – можете да намерите всички тях на едно място. Просто седнете удобно и се наслаждавайте

Телевизор LG 49NANO863NA

Disney +
Любимите ви предавания, всички на едно място Disney + ви дава пълен достъп до стрийминг класиката, връзка към нови оригинали или заснемане на най-новите филми. С Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и други – това е нещо за всеки.

Телевизор LG 49NANO863NA

Приложение Apple TV

Домът на Apple TV+ и много други неща

Оригинални шоу програми и филми от Apple TV+. Само желаните от вас първокласни канали и хиляди филми, които да закупите или да вземете под наем. Персонализиране и експертен подбор, така че да откриете най-доброто, което се предлага. И всичко това в приложението Apple TV.

Телевизор LG 49NANO863NA

Чистите цветове пренасят бойното поле пред вас

Технологията NanoCell допълва виртуалния свят, който надминава реалността с чистите цветове, създадени от технологията NanoCell.

В допълнение, различните характеристики на игрите като Low Input lagо, HDMI 2.1 и HGiG ви дават възможност да се наслаждавате на виртуален свят с подобрена графика в реално време.

Телевизор LG 49NANO863NA

Low Input lag

Реагирайте и се целете по-бързо

NanoCell TV позволява на потребителите незабавно да атакуват противника без забавяне. Той синхронизира вашите усещания със сцените в реално време, които се разиграват в динамичните игри, чрез Low Input lag от ваша страна.

Телевизор LG 49NANO863NA

HDMI 2.1

Стандарт за игри от следващо поколение

По-висока скорост на кадъра, VRR, ALLM и поддръжка на eARC. HDMI 2.1 ви дава възможност да гледате бързодвижещо се съдържание с по-висока разделителна способност и плавна, синхронизирана графика. Преживяването ви при игра е много по-реалистично.

Телевизор LG 49NANO863NA

VRR (Променлива честота на опресняване)

Безупречна насока

LG NanoCell TV притежава поддръжка на VRR, което го превръща в правилния избор за устройство за игри. Всичките ви игри за конзола ще бъдат по-ясни, с по-плавно движение и с по-малко накъсване, забавяне и трептене.

Телевизор LG 49NANO863NA

HGiG режим за HDR игри

Реалистична кинематографично изрязана сцена

Потопете се напълно в играта с изгледи, които са много по-приятни за очите. HGiG разпознава характеристиките на телевизора, свързани с качеството на картината, и настройва HDR графиката, за да осигури върховно изживяване при HDR игрите.

Телевизор LG 49NANO863NA

Чистите цветове създават усещане за реално присъствие на стадиона

NanoCell TV предоставя с нанопрецизност точни цветове от всеки ъгъл, без изкривяване.

Гледайте играта на любимите си отбори, показана с чисти цветове на свръхголемия екран с изумително качество на картината.

Телевизор LG 49NANO863NA

Motion Pro

Вижте всяко движение в детайли

Остатъчното изображение (замъгляване при движение) трябва да бъде избегнато на всяка цена, когато гледате спорт. Сега с функцията Motion Pro наблюдавайте без замъгляване всяко бързо и неуловимо движение на всеки спортист на екрана на телевизора. С LG NanoCell няма нужда да се притеснявате за замъгляването от трептенето.

Телевизор LG 49NANO863NA

Промоция на Телевизор LG 49NANO863NA, 49 (123 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Производител-LG
Гаранция-2 г.
Диагонал на екрана-49″ (123 cm)
Резолюция-3840×2160 пиксела
Честота на опресняване (Refresh Rate)-Hz
Енергиен клас-A
Функции-Smart TV, вградено WIFI, USB, Netflix съвместимост, Time Shift, Браузър, HDMI-CEC, DLNA, SIMPLINK, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Максимална резолюция-4K Ultra HD
HDMI портове-4 бр.
USB портове-2 бр.
Видео
Тип тунер-DVB-T2, DVB-S2, CI+, DVB-C
Поддържани стандарти-DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-S2 (сателитна услуга), DVB-T2 (наземно излъчване)
Допълнителни характеристики-teletext, HDMI-CEC, EPG, Miracast, webOS операционна система, WI-FI, Wi-Di, DLNA, Търсене по звук, Timeshift, Web Browser, VESA, 4K, HDR технология, Dimming, Music Player, 4K мащабиране, Multi-view, HLG
Аксесоари-Ръководство на потребителя, Дистанционно, мрежов кабел
Тип-Smart LED TV, UHD Smart TV
Конектори-HDMI, USB, цифрово оптичен, CI+, RF, LAN, WiFi, Bluetooth, WiDi (PC-t TV-hez), Miracast, Simplink (HDMI CEC)
Аудио
Аудио система-ULTRA Surround, Dolby Vision, Clear Voice III, 2.0 канален, Magic Sound Tuning, безжична синхронизация на звука, Dolby Atmos
Главни харакеристики на звука-20 W
→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled