ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Комплект трапезна МАСА и СТОЛОВЕ Лия

Mondomebeli
Рейтинг0
299.00 лв 450.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
299.00 лв 450.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Комплект трапезна МАСА и СТОЛОВЕ Лия

Евтини трапезни маси и столове налични на склад с бърза доставка в цялата страна. Маса със столове Лия са изключително красиво предложение за обзавеждане на трапезарията. Нежното излъчване и красивата визия придават романтични нотки в интериора. Цвят бяло е универсален и се ползва за всеки стил дизайн на дома.Трапезни маси и столове Лия са изработени прецизно и внимателно, за да отговарят на стандартите за качество.
Комплектът се състои от Разтегателна маса и 6 броя столове.
Трапезните маси са функционални, заради хубавият механизъм на разпъване. С 1 леко и плавно движение можете да пригодите масата според нуждите си. Столовете са изключително удобни, а дизайнът им е модерен. Масата има принт стъкло с изобразени цветя на него. Термоустойчиво с гаранция от мебели МОНДО. Евтини трапезни маси и столове с бърза доставка до всеки дом в страната.
Препоръчваме да комбинирате комплект Лия с кухня Бианка и секция Бианко от нашият каталог. Бяла маса и столове с подходящите секция и кухня в бяло ви гарантират цялостна завършена линия на дизайна. Освен това цените са наистина добри.

Разположение и употреба
Преди да пристъпите към поръчка на маси и столове, обмислете къде ще бъде тяхното място. Предварително измерете добре размерите на помещението и преценете къде могат да се поставят.  Преценете пространството и с оглед на сгъваемите елементи – дали ще има достатъчно място за тяхното разгъване. Не позиционирайте мебелите в близост до отоплителни уреди или камини, за да предотвратите инциденти.

Поддръжка и чистене
Почиствайте корпусната мебел с влажна кърпа и не използвайте препарати с абразивна структура, или такива на спиртна основа, за да избегнете надраскване и избелване на повърхността. Избягвайте да мокрите мебелите, вместо това използвайте подложка или поставка. Никога не поставяйте горещи предмети върху повърхностите, съществува риск от инцидент или необратима повреда на мебелите.

Промоция на Комплект трапезна МАСА и СТОЛОВЕ Лия

трапезна МАСА и СТОЛОВЕ Лия        трапезна МАСА и СТОЛОВЕ Лия

Спецификация за трапезни маси
Широчина-80.0 см
Височина-70.0 см
Дължина-130.0 см
Размер в разтегнато положение-80/170
Материал-принт стъкло/хром/ПДЧ
Цвят-бял
Промяна на размер-метал
Промяна на цвят-не
Материал крака-хром
Тегло-39.2 кг
Вид на опаковката-кашон
Брой кашони-1.0 бр
Вид-разтегателни
Форма-правоъгълни

 

Спецификация за столове
Широчина-45.0 см
Височина-95.0 см
Височина сядане-47.0 см
Материал-еко кожа/ метал
Цвят-бял
Материал седалка-еко кожа
Материал крака-метал
Вид на опаковката-кашон
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled