ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Енджино Изобретател – 12 модела индустриални машини

Comsed
Рейтинг0
23.30 лв 38.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
23.30 лв 38.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Енджино Изобретател – 12 модела индустриални машини

ENGINO® TOY системата е може би най-модерната и гъвкава триизмерна система за играчки-конструктори на пазара днес! Това, което прави този продукт толкова уникален, е многообразието от иновации във функционалност и ефективност. Патентованият дизайн на частите позволява те да се захващат (свързват) с до 6 страни едновременно! Триангулацията е лесно постижима чрез „T” и „Г”- образните конектори, без неудобството на всякакви стърчащи елементи, докато разтегателните пръти предлагат точни дължини в рамките на части от милиметъра! Със системата на ENGINO създаването на всеки ъгъл е възможно или чрез използване на фиксирания 45-градусов конектор или чрез шарнирна връзка. Всеки комплект е специално проектиран, за да бъде творчески и образователен, отприщвайки детското въображение и да правейки ученето забавно.

Серията Inventor® (Изобретател) е нова продуктова гама на ENGINO за 2016 г., която е с тематична насоченост, с множество възможности за конструиране модели: автомобили, мотоциклети, самолети и индустриални машини. Частите са с нови свежи цветове и моделите сa естетични и функционални. Всеки комплект е оптимизиран за създаването на максимален брой  модели, като се започне от 4 и се стигне до 16 модела.

Всичките 4 модела, които можете да сглобите от комплекта имат интерактивни 3D инструкции, които можете разгледате от компютър, смартфон или таблет през приложението ENGINO 3D Viewer (сваляне безплатно в Android, Apple (IOS) и мобилен Windows).

Промоция на Енджино Изобретател – 12 модела индустриални машини

Енджино Изобретател        Енджино Изобретател

  • Комсед №: 150012
  • Име: Енджино Изобретател – 12 модела индустриални машини
  • Бар-код (EAN): 5291664001259
  • Фабричен №: 1234
  • Name: Engino 1234 – Inventor 12 Models Industrial
  • URL производител: https://www.enginotoys.com/product/pico-industrial-12-models
  • Материал: Пластмаса
  • Размер с опаковката: 31/23/5.8
  • Тегло: 0.56кг.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled