ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Cлyшaлĸи Хіаоmі Мі Тruе Wіrеlеѕѕ Еаrрhоnеѕ

Brosbg
Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Cлyшaлĸи Хіаоmі Мі Тruе Wіrеlеѕѕ Еаrрhоnеѕ

Проектиране и експлоатация: тактилно боравене

Въпреки че структурата е подобна с тази на своите предшественици, слушалките за уши Xiaomi Mi AirDots Pro са по-големи и тежат по-малко, 58 грама. В допълнение, те имат интегрирани сензорни бутони, които ви позволяват да включвате и изключвате устройството, да отговаряте на повиквания, да управлявате начина на възпроизвеждане на звука или гласовия асистент.

Слушалките освен че излъчват качествен звук, имат сензори, които разпознават леки докосвания с пръсти. Две докосвания на дясната слушалка стартират гласовия асистент, а две докосвания на лявата слушалка активират или спират възпроизвеждането на звука.
Свързаност, съвместимост и издръжливост

Азиатският гигант Xiaomi взема предвид автономността на устройствата, които произвежда. Ето защо, Xiaomi Mi AirDots Pro имат период от 10 часа непрекъсната работа, както и детектор, който разпознава кога слуашките не се използват и след 30 минути се изключват, за да спестят енергия. Тази функция е важна, тъй като потребителите често оставят слушалките включени и им позволяват да работят до изчерпване на батерията, но това не може да се случи със слушалките AirDots Pro. Друго предимство е, че им трябва само час, за да се заредят напълно.

По отношение на свързаността, слушалките имат технология Bluetooth 4.2, независимо кое устройство включва тази функция. Те са съвместими с всеки смартфон и обикновено с всяко устройство с операционна система Android или iOS.

Промоция на Cлyшaлĸи Хіаоmі Мі Тruе Wіrеlеѕѕ Еаrрhоnеѕ

Cлyшaлĸи Хіаоmі Мі Тruе        Cлyшaлĸи Хіаоmі Мі Тruе

  • Тип: Earphones
  • Честотен диапазон: 20 Hz – 20 KHz
  • Импеданс: 16 Ом
  • Конектори: USB
  • Гаранция: 2 години
  • Производител: Xiaomi

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled