ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Тв шкаф Арт

Mondomebeli
Рейтинг0
269.00 лв 389.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
269.00 лв 389.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Тв шкаф Арт

Модерен, луксозен тв шкаф с интересен дизайн и безупречна визия. Идеално подбрани акценти, отлично качество. Шкаф за телевизор в цвят бяло гланц, заоблени форми и стъклен рафт. Тв шкаф Арт 964 ще надмине всички ваши очаквания. Безспорно един от хитовите модели, които лесно може да комбинирате с всеки стил в интериора на дома. Поръчайте шкаф за телевизор на достъпна цена от онлайн мебели Мондо. Внимателно опакован, грижовно съхраняван и транспортиран до всяка точка в страната.

Разположение и употреба
Преди да пристъпите към поръчка на маси и столове, обмислете къде ще бъде тяхното място. Предварително измерете добре размерите на помещението и преценете къде могат да се поставят.  Преценете пространството и с оглед на сгъваемите елементи – дали ще има достатъчно място за тяхното разгъване. Не позиционирайте мебелите в близост до отоплителни уреди или камини, за да предотвратите инциденти.

Поддръжка и чистене
Почиствайте корпусната мебел с влажна кърпа и не използвайте препарати с абразивна структура, или такива на спиртна основа, за да избегнете надраскване и избелване на повърхността. Избягвайте да мокрите мебелите, вместо това използвайте подложка или поставка. Никога не поставяйте горещи предмети върху повърхностите, съществува риск от инцидент или необратима повреда на мебелите.

Промоция на Тв шкаф Арт

Тв шкаф Арт

Тв шкаф Арт

Спецификация
Широчина-60.0 см
Височина-43.0 см
Дълбочина-120.0 см
Корпус материал-МДФ
Корпус цвят-бял
Материал крака-МДФ
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled