ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Комплект за маникюр Beurer MP 42, бял

Pcstore
Рейтинг0
69.00 лв 99.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
69.00 лв 99.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Комплект за маникюр Beurer MP 42, бял

Комплект за маникюр и педикюр, подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти. За перфектно поддържани нокти и мека кожа на ръцете и краката. Ергономичният дизайн предотвратява изплъзване от ръцете по време на употреба. С включени 7 висококачествени приставки и непрекъсната регулация на скоростта на въртене по посока и обратно на часовниковата стрелка.

Комплект за маникюр Beurer MP 42

Промоция на Комплект за маникюр Beurer MP 42, бял

  • Марка-
Beurer
  • Каталожен номер-
57400_BEU
  • Цвят-
Бял
  • Гаранция-
36

 

Комплект за маникюр Beurer MP 42

В комплекта

Дребнозърнест фин сапфирен диск – за оформяне и обработка на ноктите. Вътрешният шлифовъчен диск се върти, докато външният корпус – не. Едрозърнест сапфирен диск – за полиране и скъсяване на твърди и груби нокти. Сапфирен конус – за премахване на суха или твърда кожа по петите. Отстранява мазоли от стъпалата. Филцов конус – полира кожичките и почиства повърхността на ноктите. Движете в кръг и никога не оставяйте в една позиция, тъй като триенето може да създаде значително количество топлина. Сапфирена пила за мазоли – за отстраняване на дебели мазоли по стъпалата. Предназначена за третиране на големи площи. Цилиндричен резец – шлифова и изглажда повърхността на ноктите. Дръжте в хоризонтално положение и отстранете нежелания слой от нокъта с бавни кръгови движения. Резец с форма на пламък – за премахване на враснали нокти. Защитна капачка за прах за нокти.

Функции

LED светлина; ергономичен дизайн, който предотвратява изпускане по време на употреба; постоянно регулиране на бързина и сила на работа

  • Тип контрол панел-
Механичен
  • Размер на продукта-
15.2 х 3.7 х 3.7 cm
  • Тип-
Комплекти за маникюр и педикюр

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled