ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Фритюрник с горещ въздух BRAVISSIMO

Kaufland
Рейтинг+1
79.95 лв 159.90 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
79.95 лв 159.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Фритюрник с горещ въздух BRAVISSIMO

съд с незалепващо покритие,
кошница за пържене /вместимост 2,6 л/,
запазва храната топла до 30 мин,
30-минутен таймер,
нагряване от 80° до 200°С,
топлоизолирана дръжка,
1200 W

Фритюрник с горещ въздух BRAVISSIMO

Промоция на Фритюрник с горещ въздух BRAVISSIMO

Предложенията са валидни от 08.03.2021 г. до 14.03.2021 г. Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Стоките се продават в количества, обичайни за едно домакинство. Всички цени са в лева с включен ДДС. Всички артикули се предлагат без декорация. Снимките са примерни. Kaufland не носи отговорност за печатни грешки.

Фритюрник с горещ въздух BRAVISSIMO

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

2 коментара
  1. Отговори
    Теофана Бекуит
    март 9, 2021 at 12:54 pm

    За други хора не знам, но … моят, като го отворих, се оказа без книжка с рецепти, а инструкциите за експлоатация са написани така, че и китаец няма да ги разбере. Това, че не ми дадоха гаранционна карта, го преживях, 80 лева къде не отишли, но … никак не е приятно да откриеш, че има нещо като табличка за настройки за различните храни, но от нея не става ясно градусите във фаренхайт ли са или в келвин, количеството в грамове ли е или унции, и др. такива. За илюстрация – температурата е зададена в интервал 170-40F (не е зле да се посочи колко по фаренхайт, доколкото мога да смятам, трябва да е 400, ама това е за интелигентни хора, я си представете Пенка от Долно Нанагорнище, продукт на съвременното образование), време 1-6 минути, и примерно за пържени картофи 400/15 при минимално-максимално количество 100-300. Това го разбирам аз, но например някоя от племенничките ми няма да го схване, защото са завършили гимназия през 21 век. Та питането ми е това количество 100-300 в унции ли е или в грамове? След като дават температура във Фаренхайт, защо тогава теглото е в грамове, а с унции не излиза да навре човек 3 кг картофи във фритюрник с обем 2.5 литра. Да не говорим, че споменатата Пенка или племенничките ми ще имат затруднения с преобразуването от фаренхайт в целзий – аз на ум го правя, но съм му свикнала. Сега ще го пробвам, и ще докладвам за по-късно.

    • Здравейте,Теофана.Радваме се,че споделяте вашите отрицателни и положителни мнения за продукта,така хората ще бъдат информирани преди да направят покупка.Относно гаранцията мисля, че е касовата бележка,с която сте закупели уреда.За проблеми с уреда или с инструкции на български е нужно да се обърнете към търговеца.

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled