Изтекли

Гейминг комплект Razer Level Up Bundle V2, medium, черен

Pcstore
Рейтинг0
129.00 лв 219.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
129.00 лв 219.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Гейминг комплект Razer Level Up Bundle V2, medium, черен

Гейминг комплектът Level Up Bundle на Razer е създаден за геймърите, които ценят функционалността, комбинирана с ергономични форми и отличителен стил за максимално удобство и светкавична скорост в игрите.

Включва мишка, клавиатура и подложка за мишка. Оборудвайте стилно вашето игрално място, като същевременно бъдете една крачка пред останалите геймъри с несравнимо високото качество на продуктите Razer.

комплект Razer Level Up

Клавиатура Razer Cynosa Lite разполага с меки мембранни клавиши и Razer Chroma Single zone подсветка с 16.8 милиона цветови опции. Напълно програмируеми бутони с опция за записване на макрота „в движение“. Аnti-ghosting технология, която позволява натискане на до 10 бутона едновременно и правилното им отчитане. Клавиатурата Razer – Cynosa Lite работи с Razer Synapse софтуер, който може да свалите от сайта на Razer.

Гейминг подложката Razer – Gigantus V2 подобрява скоростта на мишката и осигурява пълен контрол на движенията.Razer – Gigantus V2 е отлично допълнение към арсенала на всеки геймър, предоставя гладко микро-текстурирано покритие, което осигурява несравнима точност и превъзходна бързина. Изработена е от плътна гумена пяна, която осигурява устойчивост и в най-напрегнатите моменти. С дебелина от 3 mm Gigantus V2 осигурява плътна основа за лесен контрол на мишката, дори и поставена върху неравна повърхност.

Мишката Razer Viper Mini разполага с оптични суичове за мишки, прецизен 8500 DPI сензор, технология Hypershift и шест програмируеми бутона. Снабдена е с Raf Speedflex кабел, който е създаден, за да осигурява максимална точност и бързина. Изберете любимия си стил с Razer Chroma RGB, с бордовият профил на паметта можете да запазвате персонализирани настройки. С ултра лекия си дизайн Viper Mini е идеална за плавно и безпроблемно управление.

Промоция на Гейминг комплект Razer Level Up Bundle V2, medium, черен

комплект Razer Level Up

Марка- Razer
Вид продукт- Гейминг комплекти, Жични
Резолюция на сензора- 8 500 DPI
Подсветка- RGB
Захват- Claw
Брой бутони- 6
Layout- US Layout
Съвместимост с платформи- PC
Ергономичност- За дясна ръка
Тип Сензор- Оптичен
Тип на свързване- USB
Цвят- Черен
Подходящ за- За геймъри
Тема- Razer
Размер на продукта- 45.7 x 3.3 x 17.4 cm
Каталожен номер- RZ85-02741200-B3M1
Баркод- 8886419318934
Тегло- 0.872 kg
Гаранция- 24
Размер на опаковката- 49.7 x 12 x 23 cm
Подложки за мишка – размер- Среден (M)

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled