ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH, 55″, UHD 4K, черен

Extreme Digital
Рейтинг0
1305.98 лв 1759.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
1305.98 лв 1759.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH, 55″, UHD 4K, черен

ДОСТАВКА-31.99 лв

Смарт телевизор Samsung UE55AU9002KXXH с модерен и елегантен дизайн, но в същото време в съчетание с иновативната технология Crystal UHD 4K и мощен процесор. Наслаждавайте се на богати и наситени цветове и оптимизирани стойности на контраста, които дават детайли и в най-тъмните сцени.

Реални цветове, родени от чистотата на кристалите
Потопете се в картината с милиарди цветове! Dynamic Crystal Color осигурява реалистичен цветен израз, за ​​да можете да видите всеки детайл. Почувствайте реалистичните нюанси, както са проектирани в 4K резолюция с висока производителност! Мощното 4K мащабиране гарантира, че получавате до 4K резолюция на любимото си съдържание. Освен това можете да изпитате по-реалистични цветни изрази, благодарение на усъвършенстваната технология за картографиране на цветовете.

Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH

Вижте и най-тъмните и най-светлите сцени – HDR
Големият динамичен обхват увеличава нивата на яркост на телевизора, за да можете да се наслаждавате на широка гама от цветове и детайли дори в тъмни сцени.

* Преживяването при гледане може да се различава в зависимост от вида и формата на съдържанието.

Увеличете гейминг изживяване
Телевизор с едни от най-новите гейминг технологии, именно за да спечелите в любимите си игри.

Motion Xcelerator Turbo
Увеличете бързината на движението по време на любимите си игри! С уникалната технология за динамично актуализиране на Samsung, Motion Xcelerator Turbo предоставя диференцирана производителност на движението с 60Hz модели за поддръжка на VRR игри и 120Hz съдържание.

Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH

Сцени, които променят правилата на играта – Супер широк изглед на играта
Съотношение на страните 21:9 и 32:9 осигурява допълнително зрително поле, за да увеличи максимално игровото изживяване – и да ви помогне да спечелите. Оптимизирайте геймплея си с Gamepad, екранно меню, което ви позволява да регулирате съотношението на екрана, да проверите закъснението на входа, FPS, HDR, настройките на безжичните слушалки и други функции в реално време.

* Super Wide Game View е налице само за игри, които поддържат Ultra Wide View. * Някои игри може да не поддържат или да имат ограничена поддръжка за Super Wide Game View * Може да се наложи да промените пропорциите на външното устройство.

Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH

Той реагира незабавно на вашите команди
Влезте в играта по-бързо с режима Auto Low Input Delay, който оптимизира екрана за по-добър контрол с едва забележими закъснения на входа. Насладете се на безпроблемна игра в най-невероятната му форма, без размазване и трептене!

* Размерът на ниското закъснение на входа е определен въз основа на вътрешните условия за тестване и може да варира в зависимост от настройките на играта или конкретните обстоятелства.

Висококачествено озвучаване
3D съраунд звук с виртуален звук от горния канал ви позволява да се потопите напълно в звуковото изживяване. Заобиколете се със звука, роден от хармонията на телевизора и звуковия проектор! Q-Symphony уникално позволява на телевизора и звуковия проектор да работят едновременно за по-добър съраунд звук, без да е необходимо да заглушавате високоговорителите на телевизора.

Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH

Управлявайте както новите, така и старите си устройства
Приложение SmartThings
Позволете на вашия телевизор автоматично да разпознава, незабавно да се свързва и интуитивно да показва всички устройства около него! SmartThings не само поддържа мобилни устройства / камери / IoT / Smart устройства, но и по-стари устройства. След като устройствата са свързани, можете лесно да ги управлявате с Smart Remote.

Множество гласови асистенти
Изберете любимия си гласов асистент: Bixby или Amazon Alexa. За първи път те са инсталирани на вашия телевизор Samsung, за да осигурят оптимално изживяване за забавление и усъвършенстван контрол във вашия смарт дом.

 

Вижте всичко на един екран – Разделен екран
Гледайте едновременно какво се случва на вашия телевизор и смартфон на същия екран! Независимо дали става въпрос за статистика на живо за спортно събитие или видео на игра, просто включете вашия смартфон и се насладете на разделения екран, както никога досега!

* Поддържа смартфони с Android и iOS.

Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH

Промоция на Телевизор Samsung UE55AU9002KXXH, 55″, UHD 4K, черен

SAMSUNG
Гаранция-2 г.
Диагонал на екрана-55″ (138 cm)
Контраст-Mega контраст
Резолюция-3840×2160 пиксела
Рефреш на картината-50 – 60 Hz Hz
Честота на опресняване (Refresh Rate)-Hz
Енергиен клас-G
Функции-Smart TV, вградено WIFI, USB, Браузър, HDMI-CEC, DLNA, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Максимална резолюция-4K Ultra HD
HDMI портове-3 бр.
USB портове-2 бр.
Видео
Тип тунер-DVB-T2, CI+, DVB-C
Поддържани стандарти-DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-T2 (наземно излъчване)
Допълнителни характеристики-teletext, многоезично меню, OSD, EPG, ConnectShare, Wi-Di, DLNA, HbbTV, Web Browser, Tizen операционна система, -, SmartTV, 4K, HDR технология, Автоматично търсене на канали, HLG, Bixby, режим игри
Аксесоари-Ръководство на потребителя, Дистанционно, asztali állvány, батерии
Размер
Тегло
Тип-UHD Smart TV
Тип технология-LED
Конектори-HDMI, USB, CI slot, RF, LAN, WiFi, Anynet+ (HDMI-CEC), Bluetooth, Цифров аудио изход (оптичен)
Аудио
Аудио система-Dolby Digital Plus, 2.0 канален
Главни харакеристики на звука-20 W
→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled