Изтекли

Часовник Smartwatch Garmin Forerunner 35, GPS, HR, Black

Extreme Digital
Рейтинг0
221.51 лв 374.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
221.51 лв 374.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Часовник Smartwatch Garmin Forerunner 35, GPS, HR, Black

ДОСТАВКА-12.99 лв

Forerunner 35 е тънък и лек – идеален за ежедневно бягане, обучение и състезания. Отличава се с вграден Garmin Elevate пулсомер, както и GPS, който следи вашето разстояние, темпо, интервали и още. И докато всички тези статистики се записват от часовника, часовника е всичко, от което се нуждаете – без телефон, без допълнителна каишка за гърдите. Просто сложете Forerunner 35 и отидете да бягате.

Часовник Smartwatch Garmin

Когато се свърже с вашия съвместим смартфон, Forerunner 35 предлага удобството на смарт известия директно на китката ви, без да притеснявате другите. Останете свързани към семейството и приятелите си с функцията за проследяване на живо, което ще им позволи да следват вашите бягания в реално време. Forerunner 35 също ви държи актуални с автоматични софтуерни актуализации, и ви дава възможност за контролиране на музиката и още на вашето устройство.
Forerunner 35 GPS часовника за бягане ви позволява автоматично да качвате вашата статистика и бягания в Garmin Connect, нашата безплатна онлайн фитнес общност, където можете да преглеждате вашия напредък и дори да го споделяте чрез социалните мрежи. Този безплатен софтуер е на разположение за компютър или на вашия смартфон с приложението Garmin Connect ™ Mobile.

Часовник Smartwatch Garmin

Активити тракер цял ден и нощ
Няма причина да не носите Forerunner 35 всеки ден, благодарение на неговите обширни функции за проследяване на активността. Това включва стъпки, калории, разстояние, сън и интензивност в минути, както и наблюдение на сърдечната честота 24/7. Той също така бди за периодите на бездействие и дава сигнали с вибрация, когато е време да се раздвижите.

Часовник Smartwatch Garmin

Промоция на Часовник Smartwatch Garmin Forerunner 35, GPS, HR, Black

• Съвместима операционна исстема – Android, iOS
• Материал каишка/верижка – гума
• Цвят каишка/верижка – черен
• Дисплей – цифров
• Размери на дисплея – 1.3″
• Тип батерия – Lithium-ion
• Автономия – 11 ч
• Мониторинг на активностите – изминатото разстояние, изгорени калории, мониторинг на съня
• Технология – smart

Часовник Smartwatch Garmin

Производител-GARMIN
Гаранция-2 г.
Дизайн-Unisex
Пренос на данни-Bluetooth
Други функции-крачкомер, GPS, Sleep монитор, Мерене на калории, Измерване на сърдечната честота, Показател за активност, Предупреждение за входящо обаждане, Възпроизвеждане на музика, Водоустойчивост
Аксесоари-Ръководство за потребителя, зареждащ кабел
Размер
Súly
Дисплей
Резолюция на дисплея-128 x 128 пиксела пиксела
→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled