ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Сгъваема триколка smartFold STR7 J 7-в-1, сив цвят

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Comsed
Рейтинг0
289.00 лв 399.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
289.00 лв 399.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сгъваема триколка smartFold STR7 J 7-в-1, сив цвят

Сгъваемата детска триколка 7-в-1 smartFold STR7 J е напълно сгъваема триколка за бебета със стандарти за количка. Tя е предназначена да расте заедно с вашето бебе от 6 – 36 месеца и да се сгъва компактно, което я прави идеален избор за пътуване със семейството.

Нашият патент Touch Steering® дава на родителя контрол над бебешката триколка чрез безпроблемно маневриране: едно леко докосване на дръжката на триколката от родителя, леко натискане и тя интуитивно се насочва в правилната посока.

триколка smartFold STR7 J

Бебешката триколка STR7 Vibe разполага с полулегнала седалка, за да може вашето бебе да седи изправено или да спи удобно по време на движение. Тя има подплатено покритие за оптимален комфорт, който може да се сваля и пере при нужда.

Пълна с функции за безопасност, триколката за малко дете гарантира спокойно и без стресово возене за всички. Съдържа спирачна система, управлявана от родител, регулируема 5-точков сбруя и предпазна лента, за да може безопасно да се закопчава бебето.

Супер удобна за родители и забавна за бебета! Тази триколка расте заедно с вашето бебе в 7 етапа – от триколка, която бутате, за да возите вашето бебе до самостоятелна триколка за малкото дете, която му помага да развие двигателни умения, увереност и баланс по време на неговото независимо каране и управляване на триколката.

Решете кой да контролира триколката. След като сте достатъчно пораснали, вие и вашето бебе можете да се насладите на функцията за двойно управление. По лесен начин дайте контрола над триколката на вашето дете или превключете отново на бутане на триколката, когато то е уморено или се разочарова.

Насладете се на плавно и удобно каране с патентовани амортисьори и издръжливи, без пробиви колела EVA.

Промоция на Сгъваема триколка smartFold STR7 J 7-в-1, сив цвят

триколка smartFold STR7 J

Този триколка е лесна за сглобяване без да са необходими инструменти.

 • Етап 1: Сгъва се компактно. Съхранява се удобно или може да обикаляте с разтегателната родителска дръжка за лесно возене.
 • Етап 2 (6M +): Седалка с полулегнало положение. Бебето ви се радва на комфортно пътуване с уютно, подплатено покривало на седалката и полулегнала седалка, което прави бързината по време на движение удобно за всички.
 • Етап 3 (6M +): Комфорт и забавление. Бебето се радва на удобно возене, седнало изправено, с разтегателен сенник, 5-точкова сбруя, предпазен борд и подложка за почивка на крачетата за порастващите бебета.
 • Етап 4 (12M +): Поддържаща стойка. Премахнете подложката за почивка на крачетата за порастващите бебета. Разгънете поставката за крачетата за малко дете, което му позволява да седи по-изправено, докато опира краката си в положение надолу.
 • Етап 5 (18M +): Развива ценни умения. Премахнете сенника и гледайте как бебето изгражда баланс, любопитство и увереност, докато се наслаждава на забавно яздене и гледка с широко отворени очи.
 • Етап 6 (24M +): Научаване на въртене на педалите. Затворете стойката за крачетата, свалете предпазния борд, прикрепете педалите и използвайте бутона за управление, за да превключвате между контрола родител и дете. Изградете двигателни умения, докато се научите да карате.
 • Етап 7 (30-36M +): Подкрепя независимостта. Затворете родителската дръжка. Високата опора на гърба и 5-точкова сбруя поддържат бебето сигурно, докато то щастливо върти педалите самостоятелно и се отправя към малки приключения.

триколка smartFold STR7 J

Основни функции:

 • Стандартни функции за безопасност на количката;
 • Компактен и напълно сгъваем;
 • 2-степенни педали за обучение;
 • Амортисьори на предното колело;
 • Седалка за лежане за кратка дрямка;
 • Лесен за управление Touch Steering®.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled