ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

NIKE Обувки AIR MAX BOLT

Sport Depot
Рейтинг0
89.95 лв 179.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
89.95 лв 179.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на NIKE Обувки AIR MAX BOLT

РАЗМЕРИ-

Леки и дишащи мъжки обувки, вдъхновени от моделите за бягане. Междинната подметка от пяна осигурява пружинираща мекота и ви поддържа активни през целия ден.

NIKE Обувки

Промоция на NIKE Обувки AIR MAX BOLT

Независимо къде те отвежда денят, Air Max Bolt ще те съпътства с удобство, обгърнато в микс от материали и в цвят, който освен че подчертава дизайна може да съчетаеш с всеки спортен сет.

NIKE Обувки

Конструкцията съчетава мрежеста материя и синтетични покривни елементи, като осигурява въздушна циркулация за приятен климат в обувката и опора за краката.

NIKE Обувки

Air Max Bolt е с Air камера, която няма как да бъде пропусната. А благодарение на технологията тези обувки са поддържащи и меки, за да продължаваш да бъдеш активен

NIKE Обувки

Гумената подметка е здрава и създава нужното сцепление за стабилност при стъпване независимо колко дълго и колко интензивен и изпълнен с усилия ще бъде денят.

NIKE Обувки

ХАРАКТЕРИСТИКИ 

• Горната част е изработена от текстил и синтетика
• Мрежеста материя за по-добра дишаемост
• Max Air е част от семейството на Nike Air и е проектирана така, че да осигурява максимална защита от удар по време на повтарящи се движения. Характерно за обувките с тази технология е, че в междинната им подметка има по-малко омекотяваща пяна и е оставено повече място за да се разположат по-големите камери с компресиран въздух. Така се намалява максимално общото тегло на обувката и се постига максимално чувство за омекотяване.
• Нисък профил за по-голяма свобода на движенията
• Омекотени около глезена за допълнителен комфорт
• Стелка с пяна
• Гумена подметка

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled