ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

NIKE Обувки WMNS AIR MAX BOLT

Sport Depot
Рейтинг0
89.95 лв 179.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
89.95 лв 179.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на NIKE Обувки WMNS AIR MAX BOLT

РАЗМЕРИ-

Дамските Nike Air Max Bolt смесват класическата същност на Air Max със своя дизайн и създават комфорт с модерни нотки. Обувките са леки и удобни, с утвърдената технология на Nike за омекотяване при всяка стъпка.

NIKE Обувки WMNS

Промоция на NIKE Обувки WMNS AIR MAX BOLT

Независимо къде те отвежда денят, Air Max Bolt ще те съпътства с удобство, обгърнато в микс от материали и в цвят, който освен че подчертава дизайна може да съчетаеш с всеки спортен сет.

Конструкцията съчетава мрежеста материя и синтетични покривни елементи, като осигурява въздушна циркулация за приятен климат в обувката и опора за краката.

NIKE Обувки WMNS

Air Max Bolt е с Air камера, която няма как да бъде пропусната. А благодарение на технологията тези обувки са поддържащи и меки, за да продължаваш да бъдеш активен.

NIKE Обувки WMNS

Гумената подметка е здрава и създава нужното сцепление за стабилност при стъпване независимо колко дълго и колко активен ще бъде твоят денят.

NIKE Обувки WMNS

• Мрежеста материя и кожа в горната част за дишаемост и дълготрайност
• Max Air е част от семейството на Nike Air и е проектирана така, че да осигурява максимална защита от удар по време на повтарящи се движения. Характерно за обувките с тази технология е, че в междинната им подметка има по-малко омекотяваща пяна и е оставено повече място за да се разположат по-големите камери с компресиран въздух. Така се намалява максимално общото тегло на обувката и се постига максимално чувство за омекотяване.
• Подсилени при пръстите и петата
• Омекотяваща пяна в междинната подметка
• Релефна гумена подметка

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled