ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Tonus Fortis (Тонус Фортис), 300 мл.

Рейтинг+1
22.80 лв 38.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
22.80 лв 38.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Tonus Fortis (Тонус Фортис), 300 мл.

Натурален продукт, създаден за съвременния мъж. Повишава качеството на половия живот, продуктивността, концентрацията, физическата и психическа устойчивост.

➲ Отличен източник на енергия и жизненост
➲ Повишава мъжката сила, концентрацията и паметта
➲ Подпомага растежа на мускулите
➲ Полезен за черния дроб, простата, нервната система

Tonus Fortis

Tonus Fortis (Тонус Фортис) съдържа екстракти от 5 билки, всичките с много полезно действие за мъжкия организъм. Продуктът се препоръчва при активни и спортуващи мъже, както и при мъже с понижено либидо. Полезен за черния дроб и простата, при стомашни киселини. Помага за по-ведро и добро настроение. Полезно действие при депресивни състояния. Мощен антиоксидант и диуретик. 

Промоция на Tonus Fortis (Тонус Фортис), 300 мл.

Какво да знаем за активните съставки:

Екстракт от Бабини зъби. Билката, призната като един от най-мощните природни афродизиаци. Подпомага производството на тестостерон при мъжете. Подсилва половата мощ, подпомага растежа на мускулите. Изчиства холестероловите плаки, прилага се и за цялостно прочистване на кръвта.

Екстракт от Магарешки бодил. Растение със силни противовъзпалителни свойства. Подпомага потентността при мъжете.

Екстракт от Жълт кантарион. Билка с много полезно действие при депресивни състояния и хроничен стрес. Балансира нервната система, зарежда с добро настроение.
Tonus Fortis
Екстракт от Мурсалски чай. Родопското „чудо“ се ползва при редица проблеми като високо кръвно, белодробни и чернодробни заболявания, анемия, проблеми с репродуктивността, с костите, очите и т.н. Подсилва имунитета, има бърз диуретичн ефект, чисти токсините, забавя стареенето. Подпомага и потентността при мъжете.

Екстракт от Гуарана. Векове наред това растение се ползва успешно като източник на тонус и енергия. Намалява психическата, но и физическата умора, подсилва либидото. Също така помага за по-бързо изгаряне на мазнините и подсилва метаболизма.

Начин на употреба: Препоръчителната дневна доза е 20 мл. сутрин на гладно. Да не се превишава препоръчителната доза! Продуктът не се препоръчва при хора със сърдечна недостатъчност и ако имате непоносимост към някоя от съставките. Продукт за лица над 18 години. Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене.

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled