ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Смарт часовник TRACER T-Watch S9 Luna

Kaufland
Рейтинг+4
24.99 лв 49.99 лв Към Промоцията
Рейтинг+4
24.99 лв 49.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Смарт часовник TRACER T-Watch S9 Luna

TFT екран 1,3″, 240 x 240 DPI,
измерва: крачки, кръвно налягане, пулс,
кислород в кръвта, мониторинг на съня,
Bluetooth,
водоустойчив IP54,

часовник TRACER

Промоция на Смарт часовник TRACER T-Watch S9 Luna

Предложенията са валидни от 28.06.2021 г. до 04.07.2021 г. Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Стоките се продават в количества, обичайни за едно домакинство. Всички цени са в лева с включен ДДС. Всички артикули се предлагат без декорация. Снимките са примерни. Kaufland не носи отговорност за печатни грешки.

часовник TRACER

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

3 коментара
 1. Много слаба батерия, без активна дейност 38 часа живот

  • Не се обявява най-,важната информация:
   имали в крайна сметка този модел, задаване а параметри, за следене, а именно ОТКЛОНЕНИЯ ОТ КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ а също така СПАДАНЕ НА НИВОТО НА КИСЛОРОДА ПОД 98% И АЛАРА ЗА ОТКЛНЕНИЕ ОТ ТЕЗИ ПАРАМЕТРИ?! Вместо това, се рекламира възможност да получава известия, или,бче има мониторинг на съня. Е и каква е ползата, както си стои клиента и си получава известията , или си спи спокойно и го трясне инфаркт, или исхемичен инсулт, от сънна апнея, да речем? Полза ли е това, че после ще се разбере, как е загинал? Затова трябва лоялни да се заяви: Този модел, господа копувачи ИМА, ИЛИ НЯМА АЛАРМА, за да може всеки да си прецени, дали да поеме риска, да купи даден артикул, или да не го поеме! С най- голямо уважение, към перфектната верига КАУФЛАНД,!

   • Здравейте г-н Томов,
    благодаря ви много за коментара.
    Точно това е идеята на портала, да се споделя информация за даден продукт, за да може всеки потребител да прецени дали да закупи съответния продукт.

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled