ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Вземи 2 на цената на 1 в Кауфланд

Kaufland
Рейтинг-1
Рейтинг-1
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Вземи 2 на цената на 1 в Кауфланд 

-Най добрата промоция на Кауфланд, невероятна възможност да се сдобиете с изключение продукти на половин цена

Безспорно, намаленията и отстъпките правят пазаруването не само по-изгодно, но и по-вълнуващо. Възможността да вземем любим продукт на специална цена е повече от страхотна новина за деня, особено ако за промоцията ни изненадат директно в магазина. Но не по-малко вълнуващо е да ни предложат и варианта да купим два продукта на цената на един. Това е популярна оферта, която можем да намерим в редица големи супермаркети. Но докато  този вид промоция е актуален спорадично, в някои вериги тя е част от общата промоционална политика на компанията. И сред тези вериги категорично отлично се позиционира добре познатият ни магазин за бързооборотни, винаги изгодни, в огромна селекция и изобилие и най-вече с високо качество стоки Кауфланд. 

Какво представлява промоцията Вземи 2 на цената на 1 в Кауфланд 

Кауфланд е магазин, който се фокусира не само върху богат асортимент, но и постоянни промоции. На практика, всяка седмица от веригата предлагат на своите клиенти разнообразни специални оферти, намаления и отстъпки. И те са само допълнителен бонус за аудиторията, защото по принцип магазинът се отличава с изгодните си постоянни цени на стоките от всички категории. В Кауфланд можете да намерите дневни, седмични, месечни и специални оферти, които в повечето случаи свалят цената на един продукт с до 50%. Подобна е и промоцията Вземи 2 на цената 1. Тази специална оферта ви позволява да купите два продукта от един и същи тип, като на касата ще заплатите цената на един. В повечето случаи от веригата предварително изброяват в своята седмична брошура всички артикули, които попадат в промоцията. Най-често става въпрос за продукти от сектор храни. Макар и по-рядко, можете да намерите и нехранителни продукти – като козметика или по-дребни стоки за дома – които са включени в промоцията Вземи 2 на цената на 1. В болшинството става въпрос за артикули от сектор захарни изделия, пакетирани стоки, колбаси и млечни продукти. Имайте на предвид, че в магазина всеки продукт, който влиза в промоцията Вземи 2 на цената 1, е ясно обозначен като такъв със специален етикет. 

Кога е налична промоцията Вземи 2 на цената 1 в Кауфланд?

За да сте винаги в час кога можете да се възползвате от промоцията Вземи 2 на цената на 1 в Кауфланд, най-добре е винаги да следите актуалната брошура на магазина. Припомняме, че веригата издава нова брошура всяка седмица. В нея ясно се изписват актуалните промоции – от стоките в намаление до специалните оферти, каквато е и промоцията Вземи 2 на цената на 1. От магазина пускат тази кампания от 4 до 6 пъти годишно. Времето се определя от самата верига, като понякога съвпада със специални празници, а също така и с други сезонни намаления. Много често, между другото, компанията пуска и специална ТВ реклама, която предварително да информира аудиторията за предстоящата промоция Вземи 2 на цената на 1. Това е допълнителна гаранция, че всеки почитател на веригата ще успее да се възползва от специалната оферта. Разбира се, според нас е по-удачно да следите за наличието на промоцията от брошурата. По този начин ще видите всички актуалните специални оферти в рамките на идните 7 дена на едно място. И така бързо и лесно ще можете да набележите кои продукти да си закупите при следващото посещение на веригата, а също така ще можете и да си направите сметката за най-изгодните артикули, от които да се възползвате през идните дни. 

Промоцията Вземи 2 на цената на 1 в Кауфланд е една от любимите промоции на клиентите на Кауфланд. Разбира се, веригата има и много други подобни специални оферти, които не бива да подценявате. Напротив – възползвайте се от промо кампаниите на веригата, защото освен че тук сте на правилното място, тук наистина можете да си напълните хладилника и да напазарувате стоки от първа необходимост, за дома и дори за децата на максимално ниска цена. А специалните оферти допълнително правят пазаруването в Кауфланд вълнуващо и любимо! Трудно е да го отречете, нали? 

Ние от WWW.SUPERSDELKA.COM претърсваме редовно цялото интернет пространство и намираме най-добрите онлайн промоции.

Тук можете да намерите всички актуални ТОП ПРОМОЦИИ както на Кауфланд, така и на всички останали магазини ->

ТОП ДНЕВНИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled