ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

2 броя на цената на 1!IMMUNO ACTIVATOR – тройна формула – за силен имунитет, 30 капсули

Рейтинг0
19.80 лв 39.60 лв Към Промоцията
Рейтинг0
19.80 лв 39.60 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

2 броя на цената на 1!IMMUNO ACTIVATOR – тройна формула – за силен имунитет, 30 капсули

Природна формула за повишаване на имунитета от 3 ценни съставки: Черен бъз, Джинджифил и Карамфил с бързо и оптимално усвояване.

IMMUNO ACTIVATOR

2 броя на цената на 1!IMMUNO ACTIVATOR – тройна формула – за силен имунитет, 30 капсули

➲ Съдейства за бързо повишаване на имунитета
➲ Помага срещу микроби и вируси
➲ Полезен за предпазване от настинки и грип
➲ Полезен при проблеми с дихателната система

IMMUNO ACTIVATOR

Благодарение на мощните натурални съставки, IMMUNO ACTIVATOR повишава естествените защитни сили, осигурява висока антиоксидантна защита и подкрепя нормалните функции на дихателната система.

Какво да знаем за съставките:

Джинджифил. Изключително полезен за организма, особено за повишаване на защитните сили в период на грипове и настинки. Един от най-мощните растителни антиоксиданти! Джинджеролът в корена имат полезно действие срещу проблеми, свързани с възпаления в тялото. Повишава имунитета и устойчивостта на организма срещу вредни елементи. Подпомага възстановителните процеси. Полезен при кашлици, грип, инфекции и настинки. Съдейства за пречистване на дихателните пътища, повишава дихателния капацитет. Подкрепя кръвоносната система, балансира кръвното налягане, подпомага стомашната функция и правилното производство на храносмилателни ензими. Съдейства за поддържане на здравословно тегло. Повлиява положително нервната система и съдейства за намаляване на болките. Джинджифилът е полезен за контрол над кръвната захар. Високата антиоксидантна активност помага при изчистването на организма от токсините.

Черен бъз. Отличава се с много мощен имуностимулиращ ефект. Има силни противовирусни и противовъзпалителни свойства. Подобрява клетъчното хранене и има висока антиоксидантна активност. Богат на биофлавоноиди, витамини, минерали, макро и микроелементи. Действа благоприятно при инфекции на горните дихателни пътища, пневмонии и бронхити.

Карамфил. Много високи антивирусни свойства. Силна антиоксидантна активност, която намалява риска от зарази и настинки. Съдейства за пречистване на организма от вредни елементи. Противовъзпалителни и антиалергични свойства. Богат на витамин С.

Начин на употреба: 1 капсула на ден –сутрин, преди хранене. Препоръчваната доза за дневен прием от 1 капсула съдържа: черен бъз, плод – 150 mg екстракт от карамфил 150 mg – екстракт от джинджифил – 150 mg. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се приема от лица, чувствителни и/или алергични към някоя от съставките. Съхранение: На сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева и флуоресцентна светлина.

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled