ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Промоции на Електроника, пазарувай умно и само на промоция

Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоции на Електроника, пазарувай умно и само на промоция

ТОП промоции на електроника намерени от SUPERSDELKA

Промоции от категория Електроника

Електрониката представлява основен сегмент в търговията по показатели брой покупки на месечна база, общ разход на домакинство и степен на търсене в интернет. Според последните статистически данни, ръстът на онлайн покупките в сферата на електрониката е драстичен и е повод да се смята, че много скоро физическите магазини за дребни стоки от сегмента могат и да затворят. Завинаги. Разбира се, по-големите от гледна точка на ценова стойност, покупки от областта на електрониката, все още се правят и по физическите магазини и то главно от съображения за сигурност, възможност за тест и демонстрация на място. Едновременно с това от брашна отчитат немалък ръст и на интернет покупките на скъпа електроника. Главно, този ръст, според тях, се дължи на нередките промо кампании и намаления, които пускат. 

Промоции на електроника онлайн – мит или реалност  

Всъщност, това е не просто реалност, а и доста често срещана реалност. Има данни, че електрониката е сред стоките, които влизат много повече пъти в промоционални кампании, отколкото много други продукти. Въпреки че модният сектор побеждава електрониката в това направление, стоки като мебели, канцеларски изделия, книги и продукти за деца са значително по-рядко намалени в големите онлайн магазини. В тази връзка, трябва да отбележим, че най-често специалните оферти за електроника са налични не толкова в специализираните магазини, колкото в големите хипермаркети. Електронните магазини с разнообразна стока са склонни да намалят продуктите от сектор електроника минимум 5 пъти годишно. Намаленията обикновено са в пиков ръст и доста големи – до 90% – по време на празниците и най-вече в кампанията Черен петък. Към последния трябва да добавите и специалния Черен Сайбър Понеделник, който се фокусира специално върху намаленията и офертите за електроника и техника изобщо. 

Електроника на промоция – как и защо?

Промоции на Електроника-Изобщо не е трудно да намерите промоции на електроника , с отстъпка или намаление. Популярните промо кодове са доста популярни и в този сектор. Можете да ползвате както интернет брошурите на отделните магазини в интернет, така и да разчитате на страници, които поместват на едно място наличните промоции за даден период от време. Важно е обаче не просто да се пазарува на промоция, но да се прави умно. За тази цел е нужно потребителят да бъде стриктен в предварителната си подготовка преди реалното пазаруване. Така да се каже, да си напише домашното…

Това, което ние можем да ви посъветваме, е да сте наясно със стандартната цена както на конкретния продукт (модел, серия, година на производство), така и на алтернативите му от други производители. За всеки случай се осведомете и за цената на продукта по физическите магазини. Колкото и да е изгодно и удобно да се пазарува в интернет, понякога има случаи на завишени цени именно онлайн. 

Задължително е да вземате скъпа електроника на промоция в интернет с гаранция. Да, имате тест и преглед, а и 14-дневен срок за връщане на продукта, но само си помислете…Кой точно тества електроника в куриерския офис? И не всеки уред се разваля през първите две седмици. Често, това става именно след първия месец. Когато имате гаранция, можете да бъдете спокойни, че търговецът ще ви поправи или смени продукта с нормално функциониращ. Нещо повече – добра идея е да си „закупите“ допълнителна гаранция за артикула. Това е услуга, при която срещу допълнителна сума можете да увеличите с определен период стандартната (законовата или тази от производителя) гаранция. 

Покупката на електроника на промоция ще ви спести пари, ще направи пазаруването ви по-приятно, а и ще ви даде възможност със спестените пари да се поглезите и с нещо допълнително. Разбира се, важно е да се мисли не само за цената, но и за качеството на продукта. Особено когато става дума за електроника поради особената функционалност на този вид артикули. Ето защо промоционалното пазаруване на електроника е наистина не само специфично, но и задължително трябва да се върши с мисъл и предварителна подготовка. 

Разгледай всички промоции на WWW.SUPERSDELKA.COM

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled