ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

COLORDONE (Калърдон) мощен концентрат за възвръщане цвета на побелялата коса, 50 ml.

Рейтинг0
25.17 лв 83.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
25.17 лв 83.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на COLORDONE (Калърдон) мощен концентрат за възвръщане цвета на побелялата коса, 50 ml.

COLORDONE (Калърдон) е иновативен продукт за възвръщане естествения цвят на побелялата/посивяла коса. Подходящ за всеки тип коса и за всяка възраст.
➲ Възвръща пигмента в косъма
➲ Новата коса расте с пигмент
➲ Укрепва и подхранва косата от корените
➲ Ускорява растежа на косата
COLORDONE

Промоция на COLORDONE (Калърдон) мощен концентрат за възвръщане цвета на побелялата коса, 50 ml.

COLORDONE (Калърдон) съдейства за възвръщане цвета на побелелите и посивели коси. Благодарение на революционната съставка Darkenyl™, която стимулира на клетъчно ниво и в луковицата на косъма започва да се произвежда повече меланин, който буквално възвръща естествения цвят.
Продуктът е предназначен за всички мъже и жени, които искат да изглеждат по-млади и по-свежи.
COLORDONE е проектиран на базата на натурални активни съставки, които са напълно безопасни и без странични ефекти. Това прави употребата на концентрата изключително приятна и лесна за всекидневна употреба.
COLORDONE дължи своето ефикасно действие на формулата, която е разработена от водещи технолози в българската козметика и е уникално съчетание от чисти и луксозни съставки, които освен, че възвръщат естествения цвят на побелялата коса, действат и сгъстяващо, укрепващо и уплътняващо.
Съставът включва:
COLORDONE
Darkenyl™. Патентована съставка, която доказано стимулира стволовите клетки на космения фоликул, за да синтезират повече и по-активни меланоцити. Следствие на което в луковицата на косъма се произвежда повече меланин и така косата започва да възвръща своя естествен цвят.
Кератин. Основен градивен елемент на косъма. Предотвратява косопада, осигурява оптимално възстановяване, придава блясък и плътност на косата.
Procapil ™. Патентован натурален комплекс, който преустановява и предотвратява косопада. Многократно повишава устойчивостта на космените фоликули.
Морска вода от Френска Британия. Естествено богата на минерали и микроелементи вода, която хидратира в дълбочина и дава с жизненост на клетъчно ниво.
Ефикасността на концентрата е изградена изцяло върху използването на натурални съставки. Това е натуралния терапия срещу побеляване на косата и е изцяло безопасна за организма!
Истинско революционно откритие е съставката Darkenyl. Тя е потвърдена от многобройни клинични изследвания и научни трудове.
Изключително висока ефикасност – до 56% възвръща цвета на белите коси и сгъстява, до 4-месеца употреба.
За кого е предназначен COLORDONE?
Новият концентрат против побеляване COLORDONE е предназначен за жени и мъже, които искат да се отърват от прошарената си коса, без да се налага да се боядисват. Няма значение дали сте на 20-годишна възраст или над 50, няма значение, че побеляването на косата е започнало още преди няколко години. Когато и да сте забелязали този неприятен проблем, COLORDON ще ви помогне да се справите благодарение на революционната съставка Darkenyl.
Без значение да побеляването е следствие силен стрес или сте предразположени генетично, COLORDONE ще ви помогне да спрете процеса и да се радвате отново на плътна и гъста коса с естествен цвят. COLORDONE е идеално решение за всеки, който иска да възвърне своя младежки вид, защото побеляването на косата несъмнено се свързва със старостта.
Начин на употреба: Прилагайте върху скалпа с нежни масажни движения. Повтаряйте нанасянето 2-4 пъти на ден в продължение на 4-8 месеца за оптимални резултати. Продуктът е подходящ за всички полове, за боядисани или обезцветени коси. Без отмиване. Да се пази от пряка слънчева светлина. Пазете очите!
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled