ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

За гр.Варна отстъпка от 50% на всички татуировки

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Рейтинг0
Рейтинг0
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

За гр.Варна отстъпка от 50% на всички татуировки

Вземете сега отстъпка от 50% на всички татуировки Заповядайте в Stinger Tattoo до края на месец Септември, за да се възползвате от промоционалните 50% отстъпка. За да се сдобиете с професионално направена татуировка на стойност 50% от редовната цена сега, трябва да направите следните три лесни неща: Да харесате страницата ни във Facebook, Да ни последвате в Instagram, Да си запазите час като използвате посочените в сайта контакти

татуировки

За гр.Варна отстъпка от 50% на всички татуировки

Stinger Tattoo е лицензирано студио за татуировки в центъра на Варна. В студудиото всеки от нашите клиенти получава специално внимание и изготвяне на безплатен индивидуален дизайн, в зависимост от желанията. Независимо дали искате нова цветна или черна татуировка, имате нужда от освежаване на стара татуировка или искате да скриете старата татуировка с нова, вие получавате професионално отношение и ние с радост ще осъществим вашия проект.

Всичко нужно за новата ви татуировка е вашата идея, а ние ще свършим останалото.

Ние предлагаме също перманентент грим с най-доброто качество и на най-добрите цени. Заповядайте в студиото за безплатна консултация.

При татуиране на избраният от вас дизайн работим с професионална техника и консумативи за еднократна употреба запечатани в стерилна опаковка, което гарантира 100% стерилност и качество на вашата татуировка. Боите които използваме са с международен сертификат за качество и безопасност и са одобрени за работа във всички тату студия на територията на Европейски съюз и САЩ. Стриктно спазваме разпоредбите на РЗИ Варна.

татуировки

За да се запознаете със студиото и нашата работа може да разгледате Галерията и Студиото. За записване на час или възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти или просто заповядайте в студиото.

Цената на всяка татуировка зависи от сложността, големината и времето за изработване. Имате въпроси? Разгледайте блога или страницата ни с често задавани въпроси, за да научите повече за татуировките.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled