ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Ученическа раница Busquets Butterfly 2020 с две отделения

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Orangecenter
Рейтинг0
49.95 лв 99.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
49.95 лв 99.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Ученическа раница Busquets Butterfly 2020 с две отделения

Ученическа раница от серията Butterfly 2020 на Busquets в в разноцветен пеперуден стил – красиви разноцветни пеперуди, декорирани допълнително с разноцветни кръгчета и листенца в свободна форма.
С голям преден джоб и два странични мрежести джоба, подходящи за дребни всекидневни вещи като ключове, солети, дъвки, носни или мокри кърпички, бутилка с вода, та дори и за малки непотребни хартийки и отпадъци.
Основно отделение, достатъчно голямо за да побере всички необходими ученически учебници, папки, тетрадки, пособия и вещи и блок за рисуване или скицник – без да се ъгълчетата да се прегъват и второ отделение (от към гърба), което с по-малък обем, но пък е добре подплатено – с допълнителна омекотена част, подходящо за носене на лаптоп до 15″ (или други мобилни устройства).
Гърбът на раницата е с ергономична форма и има допълнителни уплътнения (омекотени области) и малка ръкохватка в горната част на раницата – за носене в ръка, а презрамките са регулируеми, с ергономична форма и добре подплатени (омекотени).
Дъното е подсилено и може да издържи теглото на пълна раница, а откъм гърба на раницата има допълнителна платка, чрез която може да бъде прикрепена към тролей, т.е. адаптивна към всички модели тролеи за раници.

раница Busquets Butterfly

Промоция на Ученическа раница Busquets Butterfly 2020 с две отделения

Размери: 30 x 45 x 15 см.
Материал: полиестер
Обем: 20 литра

раница Busquets Butterfly

Продуктите от новата серия „Butterfly“ за 2020 година са предназначени за всички момичета, които обичат разнообразието в цветовете, свободата и пеперудите и които искат да са ярки и забележими.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled