ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Игра ASTERIX & OBELIX XXL COLLECTIO PS4

Technopolis
Рейтинг-1
69.99 лв 119.99 лв Към Промоцията
Рейтинг-1
69.99 лв 119.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Игра ASTERIX & OBELIX XXL COLLECTIO PS4

Готови ли сте да се изправите срещу три пъти повече римляни? Asterix & Obelix XXL: Collection събира заедно всички 3 видеоигри Asterix & Obelix XXL за най-гигантското пътешествие, заедно с любимите ви гали. Потопете се в тези страхотни приключения, пълни с глигани, магически отвари и римляни. Влезте в ролите на най-смелите гали и продължете да отблъсквате римските нашественици и император Цезар.

Всяка от трите игри предлага чисто нова история с всички ваши любими герои: Панорамикс, Какофоникс, Панацея и още много други. Тръгнете на епични приключения в Галия, Италия, Гърция, Египет и участвайте в динамични битки, в които може да удряте шамари на воля. Превключвайте между Астерикс и Обеликс по всяко време, за да победите всички римляни. От малките, до по-големите деца, всеки може да се наслади на тези игри, изпълнени с неистови битки и запомнящи се пътувания в света на Астерикс.

Игра ASTERIX

Промоция на Игра ASTERIX & OBELIX XXL COLLECTIO PS4

Asterix & Obelix XXL: Collection включва:

Asterix & Obelix XXL: Romastered – Помогнете на Астерикс и Обеликс да спасят всички селяни, отвлечени от Цезар и неговата армия. Насладете се на чисто нова графика и подобрен геймплей в тази ремастерирана версия. Открийте 4 нови режима на игра, включително ретро режим, в който може да превключвате по всяко време към оригиналната графика.

Asterix & Obelix XXL 2 – Друидът Панорамикс предаде селото и се споразумя с римляните! Открийте истината зад тази мистериозна измяна и не забравяйте да удряте шамари на всеки римлянин по пътя.

Игра ASTERIX

Asterix & Obelix XXL 3: Crystal Menhir –  Един ден селският друид, Панорамикс, получава странно писмо от висшата жрица на Тул. Тя предупреждава друида за сериозна заплаха и го моли да извади мистериозен менхир от скривалището му… Поемете на едно вълнуващо приключение и се потопете в света на Астерикс! Сами или в кооперативна игра, проучете земите на Римската империя и разгадайте мистерията на Кристалния менхир и неговите невероятни сили!

Тегло- 0.079 kg
Пъблишър- Microids
PEGI рейтинг- 7+
Резолюция- 1080i, 1080p, 720p
Жанр- Екшън-приключенски, Трето лице
Аудио- Dolby Digital
Година на излизане- 2021
Месец на излизане- Май
Брой играчи- 1

Игра ASTERIX

Контролер- DualShock 4
Разработчик- OSome Studio
Платформа- PS4
Издание- Стандартно
Език- Английски
Размер на продукта- 17 x 2 x 14 cm
Размер на опаковката- 17 x 2 x 14 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled