ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

ПРОМОЦИИ НА ЧАНТИ И РАНИЦИ-Как да изберем любимата чанта или раница?

Рейтинг+1
Рейтинг+1
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

ПРОМОЦИИ НА ЧАНТИ И РАНИЦИ-Как да изберем любимата чанта или раница?

Дамската чанта е незаменим аксесоар за всяка жена. Няма значение дали ежедневието й е динамично, а стилът – бизнес – или работи в креативната сфера, докато жонглира с домашните задължения и трите деца вкъщи, подходящата чанта винаги ще се намери. Стига да знае правилните насоки! А особено днес, когато съвременната жена сякаш все по-осезаемо оставя назад концепцията за твърде елегантния външен вид и предпочита комфорта, избирайки раница вместо класическа чанта с дръжки за носене под ръка. 

 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ЧАНТИ ТУК

ПРОМОЦИИ НА ЧАНТИ И РАНИЦИ-Как да изберем любимата чанта или раница

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА РАНИЦИ ТУК

 

При всички случаи, изборът на дамска чанта или раница на първо място зависи именно от стила на обличане. Можем да разграничим няколко основни такива: бизнес, елегантен, спортно-елегантен, кейжуъл (спортен и небрежен). От друга страна, необходимо е селекцията на перфектната чанта да бъде съобразена и с приблизителното количество (обем) вещи, без които дамата по никакъв начин няма да излезе от вкъщи. Много жени предпочитат пък изцяло да следват модните тенденции и те са доста улеснени в избора на дамска чанта – просто купуват онова, което е актуално за сезона, а цвета подбират според наличните си обувки и аксесоари като шапки и бижута.

Но истината е, че това са универсални съвети, които ползваме просто за покупка на дамска чанта или раница. Тук, в този материал говорим за съвсем различно нещо. Тук става дума за това как да изберем своята ЛЮБИМА чанта или раница. А подобна задача налага допълнителни фактори, с които да се съобразите. Със сигурност, следните насоки ще ви бъдат доста полезни:

  • Изберете си изгодна чанта, на цена, за която ще кажете „уау“ и за която ще сте доволни, че сте похарчили определена сума от месечната си заплата. Има едно такова горчиво чувство, когато си купим твърде евтина чанта, както и притеснение да използваме, ако сме похарчили сума ти пари за нея. От друга страна, според психолозите чувството на адреналин по време на шопинг се покачва с поне 34% в случаите, когато покупката е взета на промоция или със специално намаление. Така че, мили дами, любимата ви чанта следва да е първо, на изгодна според вашите разбирания цена, и второ, да е специална, защото сте я взели с промоция или отстъпка (може и с персонален бонус код). 
  • Любимата ви дамска чанта е по-скоро чанта на любимата ви марка. Всяка дама си има своя любим моден бранд. Без значение дали това ще е популярен спортен производител, мейнстрийм марка или дизайнер от света на висшата мода, с раница или изобщо с аксесоар с техните лога ще носи допълнително удоволствие по време на носене и комбинации с атрактивни дрехи от гардероба за всеки ден и от закачалката с дрехи за излизане. 
  • Любима е онази дамска чанта или раница, която отговаря по някакъв начин и на характера, и на начина на живот на жената. Ако говорим за твърде ангажирана дама с деца, която обаче успешно гради й кариера, категорично това е чанта, която побира и детска играчка за спешен случай, и бележник, в който да записвате важните срещи от проведените разговори по телефона. Ако обаче жената е по-скоро организирана, в никакъв случай нехаотична и предпочитаща да сменя стила си на обличане и поведение според мястото, на което се намира, ежедневната й чанта е по-скоро луксозно изпълнение по последен писък на модата и задължително в неутрален черен или зелен цвят в бежово, кафяво и така нататък. Романтичната натура, креативната душа и изобщо жените, които не робуват нито на мода, нито на предразсъдъци, предпочитат оригинални дизайни и изпълнения. Тези жени ще изберат ръчната изработка, комбинацията от множество цветове и дори необичайна форма. За този вид дами дори препоръчваме чанти секънд хенд, защото за тях уникалната по рода си находка в някой забутан шкаф е по-ценна от най-скъпата чанта в класически моден магазин. 

Избирайки любимата си нова дамска чанта или раница задължително помислете и за това доколко тя ще отговори на нуждите, но и на визията ви, на ежедневието, но и на месечния ви бюджет. А щом я вземете в ръце, дами, сигурни сме, че веднага ще я познаете. И ще си кажете – да, това е тя, моята любима чанта! 

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled