ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Електрическа готварска печка Hansa FCCW58200, Стъклокерамичен плот, 4 стъклокерамични нагревателни зони, Електрическа фурна, 50 см, Бяла

Emag
Рейтинг0
475.99 лв 559.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
Рейтинг0
475.99 лв 559.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Електрическа готварска печка Hansa FCCW58200, Стъклокерамичен плот, 4 стъклокерамични нагревателни зони, Електрическа фурна, 50 см, Бяла

Schott стъкло

Иновационен немски производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT – водещ производител. Всички плочи се изработват без използване на арсен или тежки метали. Това уникално решение осигурява значителни ползи от гледна точка на опазването на околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен срок те биват рециклирани и повторно използвани като строителни материали.
печка Hansa FCCW58200
Чакайте гостите. Трябва да изпържите месото, да приготвяте салата, вкусна супа, десерт … Трудно е да се справите с всичко. В такива ситуации газова печка Hansa ще помогне с ефективните си решения. С програмите Ta и Ts задавате времето, след което фурната автоматично да се изключи, намалявайки риска от изгаряне на храната.
печка Hansa FCCW58200

Загряване с вентилатор

Вентилатора улеснява равномерното разпределение на топлината около храната, като премахва студените места във фурната. По този начин загряването е по-равномерно, по-бързо и постигате желаните резултати при по-ниска температура, отколкото при конвенционалната фурна.
печка Hansa FCCW58200

Supergrill

Искате да се насладите на пикантно барбекю по всяко време на годината? Сега това е възможно благодарение на печките Hansa! Благодарение на функцията Supergrill готвите по-големи парчета месо на скара, като се уверите, че те са нежно изпечени и със свежа коричка отвън.
печка Hansa FCCW58200

8 функции на фурната

Грил, Горно и долно отопление + вентилатор, Горно отопление + скара (Supergrill), Размразяване, Долно отопление, Бързо подгряване, Горно отопление + скара + вентилатор, Горно и долно отопление + долна (конвенционална).
печка Hansa FCCW58200

CoolDoor3

Най-вероятно се е случвало с вас, член на семейството или един от вашите приятели, да изгорите ръцете си, като случайно докоснете горещата врата на фурната. Но това няма да се случи, ако решите да оборудвате вашата кухня с готварска печка Hansa. Вратата на фурната е снабдена с 3 прозореца – вътрешното стъкло отразява топлината, което предотвратява прекомерното нагряване на външния прозорец. Осигурете сигурност на кухнята за всички членове на семейството.
печка Hansa FCCW58200

Достъпни рецепти

Рецептите за фурната са удобно и практическо ръководство – те съдържат информация за вида на подготовката, температурата, нивото и продължителността на печенето.
печка Hansa FCCW58200

Бързо загряване

Постоянно ли сте в движение и нямате време за нищо? Тази функция ви позволява бързо да затоплите фурната до желаната температура. Чрез завъртане на бутона за вентилатора използва пълната мощност на фурната, за да я загрее бързо. Стартирайте фурната малко преди вкарването на храната в нея, като гарантирате, че храната е готова навреме!
печка Hansa FCCW58200

Размразяване

Похапват ти се някои вкусни кюфтета. Но първо трябва да ги размразете. Няма проблем! Поставете ги във фурната и активирайте функцията за обезскрежаване. Кюфтетата ще са готови веднага и  ще може да се насладите на вкусния им вкус.
печка Hansa FCCW58200

Чекмедже на ролкови водачи

Чекмеджето на дъното на фурната се монтира на леко движещи се ролки, което го прави идеално място за съхранение на посудата.
печка Hansa FCCW58200

Промоция на Електрическа готварска печка Hansa FCCW58200, Стъклокерамичен плот, 4 стъклокерамични нагревателни зони, Електрическа фурна, 50 см, Бяла

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране- Стандартно
Употреба- Домашна
Тип котлон- Витрокерамичен
Захранване котлон- Електрическо
Захранване на фурна- Електрически
Тип запалване- Електрическо
Разположение на контролния панел- Предно
Функции- Чекмедже за посуда Осветление Вграден венилатор
Съдържание пакет- 1 x Дълбока тава 1 x Поставка за тава
Цвят- Бял

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ – КОТЛОН

Брой нагреватели- 4
Малка нагревателна зона- 2
Нормална нагревателна зона- 2
Мощност на малка нагревателна зона- 1.2 kW
Мощност на нормална нагревателна зона- 1.8 kW
Енергийна ефективност на котлона- Клас A

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ – ФУРНА

Брой фурни- 1
Обем- 66 l
Енергийна ефективност- Клас A
Функции на фурната- Грил Печене Конвекция Размразяване Претопляне
Начин на затопляне- Долно затопляне Горно затопляне

РАЗМЕРИ

Ширина- 50 cm
Дълбочина- 60 cm
Височина- 85 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled