ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

SOLEVITA Калций и витамин с, 60 таблетки

Shop.lillydrogerie
Рейтинг0
1.99 лв 5.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
1.99 лв 5.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на SOLEVITA Калций и витамин C, 60 таблетки

Калцият е необходим за поддържане на нормалното състояние на  костите и зъбите. Калцият помага за намаляване на костните минерални загуби при жени след менопауза. Ниската минерална плътност на костите е рисков фактор за фрактури на костите поради остеопороза. Това твърдение се отнася за жени на 50 и повече години. Благоприятният ефект се получава чрез ежедневен прием на най-малко 1200 mg калций от всички източници.

SOLEVITA Калций и витамин с
Витамин С допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, нормалното производство на колаген за: нормална функция на кръвоносните съдове, нормална функция на костите, нормална функция на хрущяла, нормална функция на кожата, нормална функция на зъбите.

Промоция на SOLEVITA Калций и витамин C, 60 таблетки

2 таблетки дневно.

Не се препоръчва употребата на продукта при лица, чувствителни към някоя от съставките. Не се препоръчва за деца под 3 години без консултация с лекар. Прекалената употреба може да причини слабително действие.
Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене, и водене на здравословен начин на живот. Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава. Продуктът не е предназначен за диагностика и лечение на каквото и да било заболяване . Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Съхранявайте продукта, затворен в оригиналната му опаковка, защитена от светлина и влага, при температура от 15 до 25 ° C.

SOLEVITA Калций и витамин с

Активни съставки: 1 таблетка съдържа% NRV * Калций (като калциев карбонат) 200 mg 25% Витамин С (като L-аскорбинова киселина) 40 mg 50%                                                                     Съставки: калциев карбонат, пълнител – сорбитол, L-аскорбинова киселина, антислепващ агент – магнезиеви соли на мастни киселини, пълнител – микрокристална целулоза, ароматизант на портокал.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled