ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Пералня със сушилня Beko HTV8636XS0, Изпиране 8 кг, Сушене 5 кг, 1200 об/мин, HomeWhiz, SteamCure, IonGuard, Клас E, Инверторен мотор ProSmart, Wash & Wear, BabyProtect, Downloaded Cycle, Бяла

Emag
Рейтинг0
679.99 лв 799.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
Рейтинг0
679.99 лв 799.99 лв Към Промоцията
DISCOUNT
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Пералня със сушилня Beko HTV8636XS0, Изпиране 8 кг, Сушене 5 кг, 1200 об/мин, HomeWhiz, SteamCure, IonGuard, Клас E, Инверторен мотор ProSmart, Wash & Wear, BabyProtect, Downloaded Cycle, Бяла

HomeWhiz
Новата гама домакински уреди Beko, оборудвани с технологията HomeWhiz, ви помага да наблюдавате и управлявате всички домакински уреди, използвайки телефона или таблета си чрез Bluetooth.

Пералня със сушилня Beko

Wash & Wear
Бързо и ефективно можете да изперете и изсушите 1 кг дрехи само за 60 минути. Програмата е специално проектирана за бързо изпиране и сушене на дрехи с тънка текстура, която може да се носи за кратък период от време и не показва степен на замърсяване.

Пералня със сушилня Beko

Мотор ProSmart Inverter
Моторът ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато имате нужда от спокойствие. Уредът е оборудван с набор от забележими още при първата употреба предимства: енергийна ефективност, която можете да видите на сметката си за електричество, ниско ниво на шум чрез подобрен контрол на скоростта, отсъствие на вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, така че можете да се насладите на спокойствие със семейството си. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, последното, от които е елиминиране на елементи, изложени на износване, като въглеродни четки.

SteamCure
С помощта на технологията SteamCure забравяте за намачкването и допълнителните грижи за деликатните дрехи. Прането ви ще се поддържа в отлично състояние поради използването на пара, която се издига от дъното на барабана. В зависимост от избраната програма, парата ще се освободи или в началото, или в края на програмата. Когато се освободи в началото, парата омекотява замърсяванията, а почистването става по-лесно. Когато се пусне в края на програмата, тя ви помага да се отървете от допълнителните грижи, тъканите стават по-меки и по-приятни на допир.SteamCure е идеален за бебешки дрехи и за тези с чувствителна кожа.

Пералня със сушилня Beko

Optisense
Технологията OptiSense осигурява оптимална консумация на вода и енергия, необходими за всяко измиване, чрез 4 специални сензора: 3 сензора са насочени към грижата за дрехите, а 4-тия сензор удължава живота на пералнята.

Пералня със сушилня Beko

Durable heater
Пералните машини Beko са снабдени с никелиран нагревател, който осигурява по-добра защита срещу корозия: 40% по-малко отлагане на варовик върху нагревателя. Тази производителност елиминира допълнителната консумация на енергия и осигурява повишен експлоатационен живот до 100 пъти.

Пералня със сушилня Beko

Aquafusion
Технологията Aquafusion, специално разработена за намаляване на количеството перилен препарат при всяко пране, ще ви помогне да спестите пари и препарат, като същевременно подобри ефективността на измиване.

Пералня със сушилня Beko

Silent Tech
Технологията Silent-Tech осигурява по-тихо изпиране от стандартните перални машини с инверторен мотор ProSmart и S-образни стени, така че шумът се намалява до средни стойност. Ултра-тиха работа за пълен комфорт!

Пералня със сушилня Beko

Wash & Dry™ 5 kg
Програмата позволява натоварване до 5 Kg и гарантира безупречно изсушаване на дрехите.

Пералня със сушилня Beko

Промоция на Пералня със сушилня Beko HTV8636XS0, Изпиране 8 кг, Сушене 5 кг, 1200 об/мин, HomeWhiz, SteamCure, IonGuard, Клас E, Инверторен мотор ProSmart, Wash & Wear, BabyProtect, Downloaded Cycle, Бяла

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране- Стандартно
Вид пералня- Със сушилня
Slim- Не
Тип зареждане- Предно
Брой хора- 4 човека
Капацитет на зареждане- 8 Kg
Скорост на въртене- 1200 rpm
Ниво на шум при центрофуга- 73 dB
Отваряне на люк- Ляво
Тип контролен панел- Механичен
Цвят- Бял

РАЗМЕРИ

Дълбочина- 59 cm
Ширина- 60 cm
Височина- 84 cm
Тегло- 65 Kg

ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби- Class C
Клас на ефективност на сушене- Клас E
Ефикастност при центрoфугиране- Клас B
Консумация на енергия / 100 измивания- 324 kWh

СУШЕНЕ

Капацитет сушилня- 5 Kg
Програми за сушене- Памук Синтетика

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled