ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Игра LOST JUDGMENT PS4

Technopolis
Рейтинг0
59.99 лв 119.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.99 лв 119.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Игра LOST JUDGMENT PS4

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Декември 2021 г.
Окръжен съд в Токио.

Акихиро Ехара е обвинен, че е опипал жена в претъпкан влак. Видеокадрите от опита му за бягство и последващото му задържане са изцяло в новините, а общественият протест иска максимална присъда.

В същото време е извършено мистериозно убийство, но може ли Ехара да извърши две престъпления наведнъж? Може би сексуалното посегателство да е било просто прикритие? Изиграл ли е Ехара цялата правосъдна система? Влезте в ролята на разследващия детектив Такаюки Ягами и разберете какво се е случило.

Игра LOST JUDGMENT

Закон и безредици – Lost Judgment ви поставя в обувките на адвокатът, превърнат се в уличен боен детектив Такаюки Ягами. Вие имате за задача да разследвате привидно перфектно престъпление, чийто водещ заподозрян има херметично алиби. Това, което започва като история за отмъщение, разкрива заплетена мрежа от конспирации, включваща няколко невероятни фракции, които се възползват от нарушената законова система.

Игра LOST JUDGMENT

Вълнуващи битки – Победете всички врагове като използвате отличните бойни умения на персонажа Ягами. Използвайте енергични сили, за да нападате или отклонявате удари с грандиозен стил.

Разплетете загадъчната мистерия – Арсеналът от детективски трикове на Ягами нараства с нови джаджи и хитри методи за проникване. Направете всичко, което е нужно, за да научите истината.

Промоция на Игра LOST JUDGMENT PS4

Тегло- 0.086 kg
Пъблишър- SEGA
PEGI описание- Вулгарен език, Насилие
PEGI рейтинг- 18+
Резолюция- 1080i, 1080p, 4K
Жанр- Екшън-приключенски
Аудио- Dolby Digital
Година на излизане- 2021
Месец на излизане- Септември

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled