ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA 12263.3EETSKDPSHAS

Technomarket
Рейтинг0
459.00 лв 539.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
459.00 лв 539.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA 12263.3EETSKDPSHAS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Перфектното печене не е само в това да имаме добри готварски умения, първо трябва да имаме правилната фурна. Със BakingPro System ® не трябва да се притеснявате за неравномерно изпечени  ястия! Перфектни в центъра и никога не са твърде кафяви по краищата, с точно равномерно разпределение на топлината и температурата в цялата кухина на фурната.

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA

Елегантните и ергономични Push-pull бутони правят почистването на контролния панел много по-лесно. Скритите елементи не се замърсяват. Отсега нататък контролния панел ще бъде не само функционален, но и чист.

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA

Благодарение на сензорно управление, контролния панел е много лесен за наблюдение и работа. С помощта на сензорният програматор е лесно да контролирате времето за готвене и да настроите времето, кога фурната да се изключи.

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA

Винаги бързате и нямате време за нищо? Тази функция предварително загрява фурната до желаната температура. Фурната достига 150 ° C само за 3 минути! Фурната може да бъде включена на по-късен етап, и пак ще сте сигурни, че всичко ще е готово навреме!

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA

Преработеният дизайн на фурната осигурява идеално равномерно разпределение на топлината в цялата фурна. Вече можем да правим голям брой сладкиши и да сме сигурни, че всички ще бъдат равномерно кафяви и хрупкави. Тази фурна с голям обем може да направи над 100 мъфини наведнъж! Също така лесно можем да сушим гъби и плодове или да печем на няколко нива.

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA

Когато изваждате гореща тава, е много лесно да я изпуснете или да се изгорите на нея. Но не и с фурната на Amica! Благодарение на телескопичните водачите, които разполагат със специални неравности, които забавят тавата. Можете дори да поставите или премахнете безопасно много гореща или препълнена тава без риск от изгаряния.

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA

Имате ли достатъчно време да почиствате фурната си? Няма проблем имаме изход! Фурната на  Amica разполага с каталитични панели на страничните и задните стени. Порестата текстура разгражда частиците мръсотия и мазнини. За да почистите панелите, просто включете фурната при 250 ° C за един час. Почистването е удоволствие, само когато е удобно.

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA

Промоция на ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AMICA 12263.3EETSKDPSHAS

Енергиен клас:A
Бранд:Amica
Серия:-
Модел:12263.3Eetskdpshas
Цвят:Черен
За вграждане:Да
Мощност:3600 W
Самопочистване:Не
БРОЙ ФУНКЦИИ:11
Тип:За Вграждане
Индукция:Не
БРОЙ ЗОНИ:-
Тип на фурната:Електрическа
Тип на плота:-
Повърхност на плочата:-
Обем (нето):77 л.
Часовник:Да
Телескопични релси:Да
Продукт:Фурна За Вграждане
Размери В/Ш/Д (см):59.5/59.5/57.5

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled