ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

2 броя на цената на 1!SkinVitalis – подхранващ и хидратиращ нощен крем, 50 мл.

Рейтинг0
39.80 лв 79.60 лв Към Промоцията
Рейтинг0
39.80 лв 79.60 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

2 броя на цената на 1!SkinVitalis – подхранващ и хидратиращ нощен крем, 50 мл.

Нощен крем с нежна хидратираща, подхранваща и ревитализираща формула. Забавя процесите на стареене, тонизира и освежава кожата.

➲ Подхранва, хидратира и освежава кожата

➲ Намалява признаците на стареене

➲ Повишава клетъчната регенерация

➲ Повишава естествените защитни сили

SkinVitalis

2 броя на цената на 1!SkinVitalis – подхранващ и хидратиращ нощен крем, 50 мл.

SkinVitalis се грижи кожата да е добре подхранена и хидратирана и подкрепя възстановителните процеси през нощта. Действа срещу признаците на стареене на кожата – бръчки, отпускане, липса на жизненост. Подходящ за всеки тип кожа.

Какво да знаем за активните съставки:

Колаген с чистота 99,5%, произведен по патент, с научно доказано молекулярно въздействие за възстановяване правилната структура на кожата! За разлика от много колагени, които замаскират липсата на активен ефект с филми върху кожата. Колагенът с чистота 99,5% е гаранция за въздействие в дълбочина и на молекулярно ниво срещу бръчките. Не натоварва кожата при дълга употреба и не е нужно постоянно да заменяме и търсим подходящи за нас продукти! Клинично тестван и с доказани свойства. Той активира обмяната на веществата на съединителната тъкан и стимулира образуването на нови колагенови фибри.

SkinVitalis

Хиалуронова киселина. Незаменима за хидратацията на кожата. Естествена съставка, която подпомага плътността, свързването на структурните компоненти на кожата – колаген и еластин, както и защитната бариера срещу микроорганизми. Забавя стареенето и има уникалната способност както да овлажнява, така и да задържа влагата в кожата. Действа идеално срещу бръчки, акне и белези.

SkinVitalis

ДНК гел от хайвер на сьомга. Революционно средство за хидратиране, възстановяване на младостта и здравия вид на кожата. Подобрява клетъчната функция, възстановява структурата на кожата, изглажда и има силно изразени противостареещи свойства.

Азиатска Центела. Има изключителни свойства за подобряване на еластичността, устойчивостта и здравината на кожата. Подхранва, тонизира и подобрява естествените защитни сили. Ускорява регенерацията на кожата и поддържа правилната й структура. Интензивно действие срещу бръчките и уморения вид на кожата.

Начин на употреба: Нанася се вечер, върху добре почистена кожа на лицето. Продуктът е подходящ за жени и мъже на всяка възраст.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled