ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Смарт часовник Denver – SW-171, 1.3″, черен

Ozone
Рейтинг+1
39.90 лв 89.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
39.90 лв 89.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Смарт часовник Denver – SW-171, 1.3″, черен

1.3 „IPS сензорен екран със страничен бутон за по -лесна навигация. IP67 сертификат (устойчив на прах и вода).
Спортни функции: интелигентният часовник автоматично измерва предприетите стъпки, изгорените калории и изминатото разстояние. Измерените данни ще бъдат синхронизирани с приложението за смартфон.
Забележка: спортните данни, съхранявани на часовника, ще се изтриват всеки ден в полунощ.
Мониторинг на съня: Когато носите интелигентен часовник, когато спите, той измерва продължителността на съня и качеството на съня. Измерените данни ще бъдат синхронизирани с приложението. Забележка: Данните за съня, съхранени в часовника, ще бъдат изтрити в 8:00 часа на следващия ден.

Смарт часовник Denver
Мониторинг на сърдечната честота: могат да се показват данни за сърдечната честота от последните 7 измервания.
Множество данни за спортните тренировки: интелигентният часовник има 8 спортни режима. Страницата за обучение показва най -новите данни за обучение.
Мониторинг на кръвното налягане: могат да се показват данни за кръвното налягане от последните 7 измервания.
Мониторинг на насищане на кислород / кръв с кислород – могат да се показват данните от последните 7 измервания.
Прогноза за времето: страницата за времето показва метеорологичните данни за текущия ден и следните. Когато интелигентният часовник е свързан с приложението, текущите метеорологични данни могат да бъдат синхронизирани.
Известие за съобщение: Интелигентният часовник може да синхронизира съобщенията, получени от Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram и др. Последните 3 съобщения могат да бъдат запазени в часовника.
Напълно съвместим с iOS 8 или Android 4.4 или по -нова версия.

Смарт часовник Denver

С Bluetooth интелигентния часовник Denver SW-171 можете да проследявате ежедневната си активност и сън. Вграденият HR сензор ви позволява наистина да следите сърдечната си честота. Интегриран е и индикатор за кръвното налягане. Можете да видите SMS, имейли, събития в календара и дейности в социалните медии на екрана. Устройството има функция за повишаване на събуждането. Режимът за много спортове ще помогне при ежедневни тренировки, като бягане, ходене или бягане на закрито и колоездене. Можете да се наслаждавате на много други функции, като например звучене на аларма, показване на времето и отдалечен затвор на камерата.

Лесен за използване

С кръгъл IPS сензорен екран можете лесно да управлявате интелигентния часовник с жестове. С функционалния бутон вдясно можете бързо да се върнете към началната повърхност, където винаги можете да прочетете всички важни данни, като време, стъпки и сърдечен ритъм. Интелигентният часовник има вибрационен двигател, който ще ви уведоми веднага щом настъпят нови събития.

Мултиспортен режим

Интелигентният часовник има 5 спортни режима: ходене, бягане, колоездене, домашни упражнения и туризъм. Просто изберете желания режим и интелигентният часовник записва вашите данни за обучение. С приложението за смартфон „Da Fit“ (от CRREPA) можете също да видите данните на смартфона.

Смарт часовник Denver

Известие за смартфон

Интелигентният часовник може да показва известия директно от вашия смартфон. Следете вашите SMS, Wechat, Whatsapp, Facebook и Twitter съобщения. Със синхронизирането на телефонния указател и известието за обаждащ се SMS винаги можете да видите кой иска да ви се обади.

Мониторинг на сърдечната честота

Благодарение на усъвършенствания HR сензор на гърба, винаги ще имате BPM в изображението по време на тренировка. Възможно е да се показват стойностите от последните 7 дни, за да се поддържа винаги добър преглед. С вградения сфигмоманометър можете да измервате кръвното си налягане и да преглеждате данни от последните 7 дни. Възможно е също така да се измери насищането на кръвта с кислород. С приложението за смартфон „Da Fit“ можете също да видите данните на вашия смартфон.

Смарт часовник Denver

Мониторинг на съня

Интелигентният часовник може да следи вашите данни за съня от 22:00 до 9:00 сутринта. Когато станете, ще получите отчет за съня, който обхваща общото време за сън, времето за лек сън и времето за дълбок сън. За още по -подробен отчет можете да свържете вашия смарт часовник към приложението за смартфони „Da Fit“.

Много други функции

За да улесните ежедневието ви, интелигентният часовник предлага още повече функции, които разширяват вашия смартфон. Така че имате контрол на времето за аларма, дисплей за времето, контрол на музиката и дистанционно затвора на камерата за вашия смартфон. В допълнение към приложението за смартфон „Yes Fit“ можете също да свържете вашия смартфон с Google Fit или Apple Health.

Промоция на Смарт часовник Denver – SW-171, 1.3″, черен

 • Bluetooth интелигентен часовник със сензор за пулс
 • 1,3-инчов IPS дисплей с пълно докосване + бутон за странично превъртане за лесна навигация
 • IP67 Водоустойчив и прахоустойчив
 • Мултиспортен режим (бягане, ходене, бягане на закрито и колоездене)
 • Гледайте спортни изпълнения
 • Гледайте съня си
 • Вграден HR сензор, следи сърдечната честота.
 • Индикатор за кръвно налягане (без медицинска степен)
 • Следете ежедневната си активност и съня
 • Показване на SMS, имейли, събития в календара и активност в социалните медии
 • Интелигентно събуждане, повдигнете или разклатете ръката, за да включите устройството
 • Напълно съвместим с iOS8 или по -нова версия и Android 4.4 или по -нова версия
 • Вградена акумулаторна батерия – 150mAh
 • Живот на батерията: 7-10 дни. В режим на готовност: до 15 дни
 • Съвместим с Apple Health

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled