ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

САУНДБАР TCL SB-TS5010 2.1 SOUNDBAR

Technomarket
Рейтинг0
219.00 лв 269.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
219.00 лв 269.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на САУНДБАР TCL SB-TS5010 2.1 SOUNDBAR

Невероятен звук.
TS5010 се предлага с елегантен дизайн, който се слива безпроблемно с вашия TCL телевизор. Лъскавата повърхност и лъскавите извивки със сигурност ще привлекат вниманието. Насладете се на превъзходен телевизионен звук и изтънчен дизайн със TS5010. Идеален за 43-инчови телевизори и по-големи.

САУНДБАР TCL SB-TS5010

Безжично предаване.
Оборудван с Bluetooth технология, TS5010 е проектиран да ви освободи от кабели. Споделяйте любимата си музика безжично по всяко време, като свържете смарт устройството си.

САУНДБАР TCL SB-TS5010

Безжичен субуфер с допълнителен бас
Любителите на басите ще се влюбят в този субуфер. Поддържан от безжична технология, можете лесно и безжично да разширите вашата звуковата система за съраунд звук. Насладете се на истинско съраунд изживяване с изключително мощен бас.

САУНДБАР TCL SB-TS5010

Лесно управление
TS5010 се предлага с просто дистанционно управление за лесно управление на мощността, силата на звука, Bluetooth и звуковите режими. Нещата са още по-лесни, ако използвате TCL TV – използвайте дистанционното на телевизора си за допълнително удобство.

САУНДБАР TCL SB-TS5010

Премиум звук за домашно кино
Звукът е душата на саундбара. Оборудван с 2.1-канална звукова система, TS5010 ще подобри вашето развлекателно изживяване със зашеметяващ, изпълващ стаята звук. Насладете се на силен и ясен звук за наистина завладяващо изживяване при слушане.

САУНДБАР TCL SB-TS5010

Проектиран по начина, по който слушате
Извлечете повече от любимото си забавление с три различни режима на слушане: Филм, Музика и Новини. Режимът на филма осигурява диалог с прецизна яснота, като същевременно запазва въздействието на интензивните екшън сцени. Музикалният режим ви позволява да чувате инструменти, вокали и бас с непроменена точност. Режимът Новини изолира околния звук от речта, без да разсейва фоновия шум.

САУНДБАР TCL SB-TS5010

Лесен за настройка
Превъзходно качество на звука с безпроблемна настройка. TS5010 се предлага с различни възможности за свързване, включително оптични, Bluetooth, USB възпроизвеждане и 3,5 mm aux входящи връзки. Дори монтирането на стена става лесно с включения комплект за стенен монтаж, в комплект с монтажен шаблон, за да сте сигурни, че пробивате на правилното място.

САУНДБАР TCL SB-TS5010

Промоция на САУНДБАР TCL SB-TS5010 2.1 SOUNDBAR

Бранд:Tcl
Модел:Ts5010
Цвят:Черен
Bluetooth:Да
NFC:Не
Мощност:230 W
USB:Да
WiFi:Да
БРОЙ КАНАЛИ:3
АУДИО ВХОД/ИЗХОД:3.5
Преобразуване на картина:-
Носители за възпроизвеждане:Usb Flash
Продукт:Саундбар

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled