ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ

Bluetooth проектор Full HD-BIGASUO

Amazon.com
Рейтинг0
370.43 лв. 488.71 лв. Към Промоцията
Рейтинг0
370.43 лв. 488.71 лв. Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Bluetooth проектор Full HD 1080P, видео проектор за домашно кино с поддръжка на 4K с екран, BIGASUO 8000L външен филмов проектор с увеличение, мини LED проектор Съвместим с мобилен телефон / HDMI / USB / лаптоп

 

Относно Продукта

  • ✨ 【Натив 1080P Full HD Beamer】 С естествена разделителна способност 1080P, този проектор за домашно кино въвежда технология за цял екран, за да гарантира, че ъглите на екрана са толкова ясни, колкото и центъра. Комбинирайте с функциите за корекция на трапецовидното изкривяване и фокусиране, за да създадете по-ясна и перфектна правоъгълна форма Образ. 8000L яркост и съотношение на контраст 8000:1 осигуряват по-ярко качество на картината и страхотно изживяване.
  • ✨ 【Bluetooth проектор за стерео съраунд звук】 Bluetooth проектор, вградени 5W hi-fi стерео високоговорители със SRS звукова система ви осигуряват висококачествено възпроизвеждане на звук за истинско домашно кино. С функцията Bluetooth 5.0 можете да свържете вашите идеални Bluetooth високоговорители безжично по всяко време. Можете да включите слушалки, за да се насладите на личното си време, или можете да включите bluetooth високоговорители, за да се насладите на света на музиката с приятелите си!
  • ✨ 【250″ голям екран и функция за увеличение от 70%】 Много хора искат екранът на смартфона им да е голям на проектора. Бимерът Bigasuo е решил този проблем перфектно, той може да поддържа кабелна синхронизация на екрана за iOS и Android системи. Този видео проектор предлага максимален размер от 250 “, с най-новата функция за увеличение, той може да намали размера на изображението до 70% с дистанционното управление, без да местите проектора.
  • ✨ 【Широко съвместимо приложение】 Този проектор за домашно кино е оборудван с HDMI, AV, USB портове. Може лесно да се свърже към лаптопи, X-Box, USB устройства, ТВ стикове за игра на видео игри, телевизионни сериали, снимки, футболни игри и т.н. Изпълнявайте изискванията на различни сценарии на използване за вашето домашно забавление, независимо дали на закрито или на открито. насладете се на удоволствието от по-голям екран. (Забележка: Не се препоръчва за бизнес презентации)
  • ✨ 【Доживотна професионална поддръжка】 Bigasuo предлага 6-месечна гаранция за замяна или връщане на парите, 3 години ремонт и доживотна техническа поддръжка. 

Цени за доставки на стоки от Amazon.de до България!

Начин на доставка артикули Доставка**
Стандартна доставка(Доставка 5-9 работни дни след изпращане) Книги, музика, DVD, софтуер, видео игри (без конзоли) 7,99 EUR за доставка +2,99 евро за кг (пропорционално)
Стандартна доставка(Доставка 5-9 работни дни след изпращане) Всички други статии* 9,99 EUR за доставка +2,99 евро за кг (пропорционално)
бърза доставка(Доставка 2-4 работни дни след изпращане) Книги, музика, DVD, софтуер, видео игри (без конзоли) 16,49 EUR за доставка +3,99 евро за кг (пропорционално)
бърза доставка(Доставка 2-4 работни дни след изпращане) всички други артикули, за които може да бъде избран методът на доставка „експресна доставка“. 17,99 EUR за доставка +3,99 евро за кг (пропорционално)

* Поради тяхното естество и свързаните с тях усилия, ние не можем да доставим някои артикули при гореспоменатите разходи за доставка. Ще намерите информация за разходите за доставка директно на страницата на продукта.

** В някои случаи комбинираме артикули от няколко поръчки в една доставка. Можете да намерите повече информация за това на нашата помощна страница относно комбинирането на множество поръчки в една доставка .

Приложимият данък върху продажбите е включен в разходите за доставка.

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled