ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Душ Гел С Канела И Червен Портокал

Рейтинг0
9.90 лв 23.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
9.90 лв 23.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Душ Гел С Канела И Червен Портокал

СЕРИЯ MY ORGANICA СЕ ПРОИЗВЕЖДА НА БАЗА ТЕХНОЛОГИЯ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕСАМО СУРОВИ И НЕОБРАБОТЕНИ ОРГАНИЧНИ МАСЛА– Продуктите съдържат само сурови и необработени органични масла с безценни билкови екстракти, които не само променят цялостното усещане, но и ефективно помагат за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.

Душ Гел С Канела

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЩАДЯЩА ТЕХНОЛОГИЯ– Не използваме висока температура, така че да не се нарушат полезните свойства на влаганите субстанции.

Промоция на Душ Гел С Канела И Червен Портокал

Продуктът е от нов клас козметика на натурална основа, която е предназначена да работи в съдействие с естествените метаболитни процеси на организма, като по този начин достига до вътрешността на клетките и разгръща пълния си потенциал на действие.

Душ Гел С Канела

Душ гел MY ORGANICA за всеки тип кожа, изцяло направен от естествени аромати на Канела и прясно изпечени корички на Червен портокал.С меко измивно действие, гъста пяна и невероятен аромат! Деликатната формула, запазва естествената защита на кожата и придава на кожата, жизненост и продължителна мекота.Този душ гел е създаден изцяло с висококачествени съставки. Не съдържа изкуствени пенители, аромати, SLS, SLES, PEGs.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled