ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Масло за тяло с канела и червен портокал

Рейтинг0
14.90 лв 33.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
14.90 лв 33.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Масло за тяло с канела и червен портокал

Само сурови и необработени органични масла-Продуктите съдържат само сурови и необработени масла с безценни билкови естракти,които не само променян цялостното усещане,но и ефективно помагат за подържането на здрава ,млада и неустоима нежна кожа.

Изключително щадяща технология -Не използваме висока температура ,така че да не се нарушят полезните свойства на влаганите субстанции.

Масло За Тяло С Канела

Промоция на Масло за тяло с канела и червен портокал

Не добавяме вода -изцяло неутрален произход-И най-важното -ние не добавяме вода ,а така изключваме и необходимоста от консерванти.Така вие може да бъдете сигурни ,че използвате висок клас козметика ,без консерванти и с изцяло натурален произход.

Продуктът е от нов клас козметика на натурална основа, която е предназначена да работи в съдействие с естествените метаболитни процеси на организма, като по този начин достига до вътрешността на клетките и разгръща пълния си потенциал на действие.

Масло За Тяло С Канела

Изкушаваща терапия с масло за тяло MY ORGANICA с топла канела и опияняващ аромат на прясно изпечени портокалови корички. Използваните природни съставки са специално подбрани, за да осигурят ефективна грижа за кожата, хидратирайки я и придавайки усещане за кадифено докосване.Нашите масла за тяло не съдържат вода и са 100% чиста наслада за кожата. Те се топят на допир и оставят кожата подхранена и кадифено мека.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled