ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Телевизор LG OLED48C12LA 4K Ultra HD OLED SMART TV, WEBOS, 48.0 „, 122.0 см

Techmart
Рейтинг-1
1699.00 лв 2099.00 лв Към Промоцията
Рейтинг-1
1699.00 лв 2099.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Телевизор LG OLED48C12LA 4K Ultra HD OLED SMART TV, WEBOS, 48.0 „, 122.0 см

ОСВЕТЕТЕ ВАШИЯ СВЯТ със САМОСВЕТEЩИ SELF-LIT ПИКСЕЛИ
LG OLED TV е радост за гледане. Самосветещите „SELF-LIT“ пиксели дават възможност за наистина поразително качество на картината и за голям брой възможности за дизайн, а най-новите модерни технологии спомагат за предоставяне на безпрецедентни нива на чудеса. Тук има всичко, което харесвате при телевизорите — с фокус върху всеки детайл.
Телевизор LG OLED48C12LA
Какво създава разликата между OLED и всичко останало?
Отговорът е самосветещи „SELF-LIT“ пиксели. Технология със самоосветяващ се дисплей, която променя впечатленията ви при гледане. За разлика от LED телевизорите, които са ограничени от технологията със задна подсветка, LG OLED телевизорите дават възможност за екстремен реализъм и уникални дизайни.
САМОСВЕТЕЩИ „SELF-LIT“ ПИКСЕЛИ 100 милиона причини да обичате OLED
Когато става дума за качество на картината, OLED побеждава LED без усилие. Причината е, че OLED има милиони самосветещи пиксели, способни да пресъздадат перфектни черни и прецизни цветове. Резултатът е впечатления при гледане, несравними с нищо друго.
Безкраен контраст
Телевизор LG OLED48C12LA
OLED засенчва LED
Казано просто, OLED има милиони самоосветяващи се пиксели, които могат да се включват и изключват, за да се постигне перфектен черен цвят и безкраен контраст. Черният цвят тук е по-добър отколкото при мини-LED и LED телевизорите. Така че няма значение колко хиляди зони на подсветката имат, LED телевизорите винаги ще бъдат в сянката на OLED.
100% вярно предаване на цветовете
OLED печели съкрушителна победа
Телевизор LG OLED48C12LA
Глобалната агенция за тестване Intertek потвърди, че дисплеите на LG OLED са със 100% вярно предаване на цветовете. Това означава, че цветовете, които виждате на екрана, съответстват изцяло на цветовете на оригиналното изображение. Така че всичко, което гледате, ще изглежда така, както е предвидил създателят му.
Dolby Vision IQ и Dolby Atmos
Телевизионно изживяване, което преобразява
Dolby Vision IQ регулира интелигентно настройките на картината на база на съдържанието, жанра и околната обстановка, докато Dolby Atmos предоставя многоизмерен съраунд звук — мощна комбинация, която дава спиращи дъха кинематографични резултати.
Телевизор LG OLED48C12LA
FILMMAKER MODE™
Концепцията на режисьора е съживена
FILMMAKER MODE™ изключва плавността на движението, като в същото време запазва оригиналните съотношения на екрана, цветовете и кадровите скорости. Така оригиналната концепцията на режисьора се предава прецизно, затова можете да се насладите на филма по начина, по който той е бил замислен.
Телевизор LG OLED48C12LA
HDR 10 Pro
Насладете се на целия набор от удоволствия.
Собствената технология на LG за динамичен обхват, HDR 10 Pro, регулира яркостта, за да подсили цветовете, да разкрие всеки дребен детайл и да внесе реалистична яснота във всяко изображение, като освен това подсилва и интензивността на обикновеното HDR съдържание. Сега всичките ви любими филми и сериали ще бъдат още по-ярки и реалистични от началото до края.
Телевизор LG OLED48C12LA
Партньорства с лидерите в индустрията на игрите
Непобедима комбинация
LG продължава да работи заедно с най-добрите компании в бранша, за да гарантира, че получавате възможно най-доброто изживяване при игра. Ние си партнираме с NVIDIA и AMD, за да превърнем LG OLED телевизора в единствения телевизор, сертифициран за G-SYNC и AMD FreeSync™ Premium. Работим също и заедно с AMD FreeSync. Комбинирайте всичко това с невероятното качество на картината и свръхмалкото време за реакция на OLED и с гаранция получавате възможно най-голямо удоволствие от играта всеки път, когато играете.
Телевизор LG OLED48C12LA
Най-новите спецификации на компютърните игри
Играйте съгласно най-високия стандарт
Телевизорите LG OLED TV са способни да осигурят време за реакция от 1 ms, а поддържането на VRR, ALLM и eARC съответства на най-новите спецификации HDMI 2.1. Тези функции дават възможност за гледане на бързодвижещо се съдържание с по-висока разделителна способност и плавна, синхронизирана графика, което ви осигурява по-реалистично изживяване и по-добър шанс за победа. Освен това моделите OLED C1 и G1 са първите в света телевизори, които поддържат невероятния Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz за игри, подобрявайки игровото изживяване до невиждани досега висоти.
Телевизор LG OLED48C12LA

Промоция на Телевизор LG OLED48C12LA 4K Ultra HD OLED SMART TV, WEBOS, 48.0 „, 122.0 см

ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ- OLED TV
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH- 48.0 „
РЕЗОЛЮЦИЯ- 4K ULTRA HD 3840 x 2160
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА- WEBOS
SMART TV- ДА
ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА- α9 Gen4 AI Processor 4K
ДРУГИ ФУНКЦИИ- HDR

 

Марка- LG
МОДЕЛ- OLED48C12LA 4K Ultra HD OLED
ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ- OLED TV
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH- 48.0 „
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ- 122.0 см
РЕЗОЛЮЦИЯ- 4K ULTRA HD 3840 x 2160
ЦИФРОВ ТУНЕР- DVB-T/T2/C/S
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА- WEBOS
SMART TV- ДА
ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА- α9 Gen4 AI Processor 4K
ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗВУКА- OLED Surround
ПРОЦЕСОР- ALPHA 9 GEN 4 AI
ДРУГИ ФУНКЦИИ- HDR
WI-FI- ДА
Брой HDMI входове- 4
Брой USB портове- 3
МРЕЖОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ- ДА
ОПТИЧЕН ИЗХОД- ДА
ИЗХОД ЗА СЛУШАЛКИ- ДА
ЦВЯТ- СРЕБРИСТ
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ- G
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled