ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG WD80T4046EE/LE

Technomarket
Рейтинг+1
779.00 лв 949.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
779.00 лв 949.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG WD80T4046EE/LE

Силата на мехурчетата
ТЕХНОЛОГИЯ ECO BUBBLE™
Наслади се на ефективно почистване, дори при ниски температури* с технологията Eco Bubble™. Тя превръща перилния препарат в мехурчета, за да проникне бързо в плата и да отстрани лесно замърсяването, като същевременно пести енергия и предпазва цветовете и тъканите**.
Дезинфекцирай с въздух
ЦИКЪЛ AIR WASH
Поддържай дрехите си свежи и хигиенизирани без вода и препарати. Технологията Air Wash дезодорира и дезинфекцира дрехите, така че те винаги да миришат свежо. Неприятните миризми, както и 99,9% от бактериите* се отстраняват единствено с помощта на затоплен въздух. Съответно няма нужда от гореща вода или скъпи и потенциално вредни химикали.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Хигиенично почистване
ПРОГРАМА ЗА ПРАНЕ С ПАРА HYGIENE STEAM
Почисти дрехите в дълбочина и хигиенично с пара. Програмата Hygiene Steam подобрява качеството на почистване на твоето пране без предварителна обработка. От дъното на барабана се отделя пара, така че всяка дреха да бъде изцяло напоена с нея. Така се премахва дълбоко наслоеното замърсяване и 99,9% от бактериите* и алергените**.
Надеждно представяне
ДИГИТАЛНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ
Дигиталната инверторна технология използва силни магнити за по-тиха* и по-мощна производителност, но консумира по-малко енергия от стандартния универсален мотор. Елиминирайки употребата на четки, тази технология осигурява изключителна издръжливост** на мотора на пералнята, подкрепена с 10-годишна гаранция.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Хигиенично почистване
ЦИКЪЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БАРАБАНА DRUM CLEAN
Поддържай хигиенично чиста вътрешността на твоята пералня. Цикълът Drum Clean отстранява от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма*. Нямаш нужда от силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Освен това, пералнята те уведомява, когато се нуждае от почистване**.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Почиства сама наслагванията от препарати
САМОПОЧИСТВАЩО СЕ ЧЕКМЕДЖЕ STAYCLEAN DRAWER
Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG
Интензивно почистване
ФУНКЦИЯ BUBBLE SOAK
Извади от пералнята дрехи, които са безупречно чисти, дори да си ги сложил вътре наистина мръсни. Функцията Bubble Soak спомага за премахването на голямо разнообразие от упорити петна, като тези от кръв, чай, вино, грим и трева. Дрехите се накисват старателно в активни мехурчета, така че петната и замърсяването се отпускат и могат да бъдат премахнати по-ефикасно*.
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG

Промоция на ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ SAMSUNG WD80T4046EE/LE

Енергиен клас:E
Бранд:Samsung
Серия:-
Модел:Wd80T4046Ee/le
Цвят:Бял
Дисплей:Да
За вграждане:Не
Мощност:2300 W
Тип:Със Сушилна
Отложен старт:Да
Тип зареждане:Предно
Сушилня:Да
Капацитет на зареждане:8
Центрофуга (обороти):1400
Инвертор:Да
Защитна система за деца:Да
Среден годишен разход на вода:0 л.
Продукт:Пералня Със Сушилня
Размери В/Ш/Д (см):85.0/60.0/60.0
Капацитет на пране:8
Капацитет на сушене:5

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled