ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Пералня Samsung WW80T534DAW/S7 , 1400 об./мин., 8.00 kg, B , Бял

Zora.bg
Рейтинг0
779.00 лв 899.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
779.00 лв 899.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Пералня Samsung WW80T534DAW/S7 , 1400 об./мин., 8.00 kg, B , Бял

Пералня Samsung WW80T534DAW

Промоция на Пералня Samsung WW80T534DAW/S7 , 1400 об./мин., 8.00 kg, B , Бял

Управление с изкуствен интелект AI Control
Пери лесно и ефективно с помощта на внедрения в пералнята мощен изкуствен интелект. Той персонализира изпирането, като запомня навиците ти, предлага програми и показва навременна информация. Приложението SmartThings* ти дава съвети относно програмите, планирането на прането и отстраняването на неизправности. И автоматично избира перфектния режим за сушене**.
Пералня Samsung WW80T534DAW
Оптимизира разхода на прах за пране
AВТОМАТИЧЕН ДОЗАТОР AUTO DISPENSE
Постигни най-добрите резултати при изпиране* с по-малко преразход на препарати и усилия. Автоматичният дозатор Auto Dispense сам разпределя подходящото количество перилен препарат и омекотител за всяко зареждане. Резервоарът му може да побере достатъчно препарат за до 1 месец пране**, така че няма нужда да го пълниш след всяко пране.
Пералня Samsung WW80T534DAW
Надеждно представяне
ДИГИТАЛНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ
Дигиталната инверторна технология използва силни магнити за по-тиха* и по-мощна производителност, но консумира по-малко енергия от стандартния универсален мотор. Елиминирайки употребата на четки, тази технология осигурява изключителна издръжливост** на мотора на пералнята, подкрепена с 10-годишна гаранция.
Пералня Samsung WW80T534DAW
Хигиенично чиста
ЦИКЪЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БАРАБАНА DRUM CLEAN
Поддържай хигиенично чиста вътрешността на твоята пералня. Цикълът Drum Clean премахва от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма*. Нямаш нужда от силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Пералнята автоматично те уведомява, когато барабанът има нужда от почистване**.
* Елиминира 99,9% от бактериите от вътрешността на пералнята. Въз основа на тест на Intertek за цикъла Drum Clean. ** Известява те след всеки 40 цикъла.
Пералня Samsung WW80T534DAW
Почиства сама oстатъците от препарати
САМОПОЧИСТВАЩО СЕ ЧЕКМЕДЖЕ STAYCLEAN DRAWER
Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.
Пералня Samsung WW80T534DAW
Интензивно почистване
ФУНКЦИЯ BUBBLE SOAK
Извади от пералнята дрехи, които са безупречно чисти, дори да си ги сложил вътре наистина мръсни. Функцията Bubble Soak спомага за премахването на голямо разнообразие от упорити петна, като тези от кръв, чай, вино, грим и трева. Дрехите се накисват старателно в активни мехурчета, така че петната и замърсяването се отпускат и могат да бъдат премахнати по-ефикасно*.
Пералня Samsung WW80T534DAW

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled