ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сушилня Candy Rapido ROE H10A2TE-S, Термопомпа, 10 кг, Клас A++, WiFi, Easy case, Сензор за сушене, Против гънки, Бял

Emag
Рейтинг0
719.99 лв 964.99 лв Към Промоцията
HOME
Рейтинг0
719.99 лв 964.99 лв Към Промоцията
HOME
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня Candy Rapido ROE H10A2TE-S, Термопомпа, 10 кг, Клас A++, WiFi, Easy case, Сензор за сушене, Против гънки, Бял

WiFi и Bluetooth свързаност

Използвайте приложението hOn и ще можете да управлявате дистанционно вашата сушилня, а в рамките на приложението имате възможност да давате поръчки с гласова команда или като изберете опции от телефона. Сушилнята Smart Pro се свързва чрез WiFi към вашия мобилен телефон(Smart) с помощта на приложението hOn. Чрез приложението ще можете да изберете програмата за сушене, кога да стартирате програмата и в края ще получите съобщение, че избраният цикъл е завършен.

Сушилня Candy Rapido

Система Easy Case

Системата Easy Case, патентована от Candy, е уникалната система, която ви позволява да събирате водата, получена от процеса на сушене, в специален контейнер, който можете да изпразвате много лесно. Можете да проверите по всяко време нивото на събраната вода.

Сушилня Candy Rapido

Dry sensor

Сензорът за сушене постоянно следи нивото на влажност на прането. Когато сензорът установи, че необходимата влажност е достигната от избраната програма за сушене, той ще прекъсне цикъла на сушене. Това намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Сушилня Candy Rapido

Клас A++

Сушилнята има енергиен клас: A++. Можете да откриете колко сте електроенергия сте спестили  в сметката си за електричество.

Сушилня Candy Rapido

Интензивна програма за сушене

С опцията за интензивно сушене, прането в края на цикъла е идеално сухо. Можете да поставите дрехите в гардероба или да ги носите веднага.

Сушилня Candy Rapido

Супер лесна програма за гладене

Имате малко време до насрочената среща и дрехите ви са намачкани? Използвайте тази програма и срещата ще бъде перфектна! Тази програма, която намалява гънките, осигурява на прането ви идеалната влажност за бързо и лесно гладене.

Сушилня Candy Rapido

Функция Kilo Detector

Функцията Kilo Detector ще ви помогне да оптимизирате времето за сушене. Въведете количеството пране в барабана и функцията Kilo Detector ще регулира времето за сушене(в зависимост от количеството пране и вида на тъканта). Kilo Detector е функцията, която ви помага да пестите електроенергия и време, прекарано в сушене на дрехи. Можете да сушите дори малко пране, произволно количество от 1 кг до максимално допустимото, без да губите енергия и с оптимална защита за вашите дрехи.

Сушилня Candy Rapido

Термопомпа

Сушилнята Candy с термопомпа ви носи до 50% икономия на енергия в сравнение с конвенционалните сушилни. С помощта на термопомпата горещият въздух постоянно се рециркулира, в затворен кръг, което ще доведе до по-ниска консумация на електроенергия и по-ниска сметката за електроенергия.

Сушилня Candy Rapido

Промоция на Сушилня Candy Rapido ROE H10A2TE-S, Термопомпа, 10 кг, Клас A++, WiFi, Easy case, Сензор за сушене, Против гънки, Бял

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт- Сушилня с термопомпа
Тип монтиране- Стандартно
Тип зареждане- Предно
Тип контролен панел- Дигитален
Брой програми- 14
Енергиен клас- Енергиен клас A++ от гама A+++ до D
Цвят- Бял
Дълбочина- 59 cm
Ширина- 60 cm
Височина- 85 cm
Тегло- 41.2 Kg

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Захранване- Електричество
Капацитет на зареждане- 10 Kg
Ниво на шум- 66 dB
Отваряне на люк- Ляво

ПРОГРАМИ & ФУНКЦИИ

Специални функции- Отложено програмиране
Функции- Bluetooth Wi-Fi Kilo Detector

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled