ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

МИКРО МУЗИКАЛНА СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12 MICRO MUSIC SYSTEM

Technomarket
Рейтинг+1
159.00 лв 199.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
159.00 лв 199.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на МИКРО МУЗИКАЛНА СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12 MICRO MUSIC SYSTEM

Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12

Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

MP3 означава „MPEG 1 Audio layer-7,6 см (3″)“. MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12

USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct.

СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12

Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12

Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12

Моторизирано зареждане на CD за удобен достъп

Моторизирана предна вратичка украсява още повече без друго елегантния дизайн на тази система. Стилният, но функционален корпус на вратичката се плъзга нагоре и надолу вертикално с гладко движение при докосване на бутон – винаги когато ви се прииска да смените музикалната си селекция. Просто се отпуснете се и се наслаждавайте на динамичния звук, докато гледате въртенето на диска през прозрачното прозорче.

Промоция на МИКРО МУЗИКАЛНА СИСТЕМА PHILIPS MCM2300/12 MICRO MUSIC SYSTEM

Бранд:Philips
Модел:Mcm2300/12 Micro Music System
Цвят:Сиво И Черно
Bluetooth:Не
Тегло:0 кг.
Мощност:15 W
Тип:Микро
Носители за възпроизвеждане:Mp3Cd / Cd-R/rw
Смарт:Не
ВРАДЕН WiFi:Не
Радио тунер:Fm
Памет станции:20
USB:Да
Еквалайзер:Да
Dolby Digital:Не
Дистанционно управление:Да
Продукт:Микро Музикална Система

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled