ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Игра Resident Evil Village (PS4)

Ozone
Рейтинг0
84.99 лв 139.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
84.99 лв 139.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Игра Resident Evil Village (PS4)

Изживейте ужаса както никога до сега с новата видеоигра Resident Evil Village, която ще използва силата на Playstation 5 и Xbox Series X, за да превърне всяка отчаяна битка за оцеляване в най-реалистичното изживяване до момента. Изцяло новото заглавие е осмата основна част от епичния франчайз Resident Evil, който е пионер в хорър жанра вече близо 25 години.

Игра Resident Evil Village

Историята се развива няколко години след ужасяващите събития във всепризнатата Resident Evil 7. Изцяло новият сюжет започва с Итън Уинтърс и съпругата му Миа, които живеят спокойно на ново място, свободни от кошмарното минало. Точно когато изграждат новия си съвместен живот, трагедията ги спохожда отново. Легендарния герой от поредицата Крис Редфийлд се появява отново в живота на двойката и нарушава тяхното спокойствие. Опустошен Итън се озовава в далечно заснежено село и търси отговори, след като е хвърлен в този изцяло нов кошмар.

Ужас от първо лице – Поемете ролята на персонажа Итън Уинтърс и изпитайте всяка битка и ужасяващо преследвате от първо лице.

Игра Resident Evil Village

Познати лица и нови врагове – Крис Редфийлд обикновено е герой в хитовия франчайз, но този път появата му е обвита в зловещи мотиви. Множество нови противници, обитаващи загадъчното село, ще преследват Итън и ще възпрепятстват всяко негово движение, докато той се опитва да осмисли новия кошмар, в който се намира.

Едно живо и дишащо село – Новото място ще бъде повече от просто мистериозен фон за ужасяващите събития. Селото е персонаж само по себе си със загадки, които трябва да разкриете и ужаси, от които ще трябва да избягате.

Промоция на Игра Resident Evil Village (PS4)

Тегло- 0.086 kg
Пъблишър- Capcom
PEGI описание- Насилие, Страх
PEGI рейтинг- 18+
Общи- Подобрена на PS5
Резолюция- 1080i, 1080p, 4K
Жанр- Horror, Шутъри, Първо лице
Година на излизане- 2021
Месец на излизане- Май
Брой играчи- 1
Контролер- DualShock 4

Игра Resident Evil Village

Разработчик- Capcom
Платформа- PS4
Издание- Стандартно
Език- Английски
Промоции- Black Friday
Акценти- Resident Evil Village, Нови и предстоящи игри, Най-продавани игри за 2021
Подходящ за- За геймъри
Тема- Resident Evil (Заразно зло)
Интерес- Гейминг

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled