ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1/EF

Technomarket
Рейтинг-1
1149.00 лв 1389.00 лв Към Промоцията
Рейтинг-1
1149.00 лв 1389.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1/EF

Повече място вътре – същата дълбочина отвън
ТЕХНОЛОГИЯ SPACEMAX™
Съхранявай повече храна в хладилник с дизайн с увеличен обем от 385 литра* при стандартна дълбочина от 600 мм, който безпроблемно се подравнява с твоите кухненски шкафове. Технологията SpaceMax™ осигурява високоефективна топлоизолация, което позволява стените на хладилника да са много по-тънки. Така имаш повече място за съхранение без увеличаване на външните размери.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1
Oхлажда равномерно от ъгъл до ъгъл
TEХНОЛОГИЯ ALL-AROUND COOLING
Увери се, че продуктите ти са достатъчно добре охладени, където и да се намират в хладилника. Технологията за охлаждане от всички страни All Around Cooling охлажда равномерно всяко отделение на хладилника от ъгъл до ъгъл. Уредът непрекъснато проверява температурата, а през стратегически разположени вентилационни отвори циркулира охладен въздух. Така всички продукти на всеки рафт се охлаждат ефективно и остават по-свежи по-дълго.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1
Без лед и нужда от размразяване
TEХНОЛОГИЯ NO FROST
Няма нужда да хабиш време и ток за размразяване на хладилника. Технологията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, за да поддържа постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. Освен това нужната температура във вътрешността на хладилника се достига много по-бързо, а по-малкото натоварване на охлаждащата система увеличава живота ѝ.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1
Бързо изстудяване и замразяване, когато поискаш
ФУНКЦИЯ POWER COOL / POWER FREEZE
Наслади се на бързо охлаждане. С натискането на един бутон, системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти или любимите ти напитки. Power Freeze пък изпраща силна струя изстуден въздух във фризера. Това върши чудесна работа за замразяване или стягане на замразена храна и приготвяне на лед.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1
Перфектно хармоничен и стилен дизайн
ЕЛЕГАНТЕН, БЕЗУПРЕЧЕН ДИЗАЙН
Придай на дома си стилен външен вид без усилия. Стандартната дълбочина на хладилника от 600 мм е съобразена напълно с твоите кухненски шкафове. Той има красиви плоски врати, с вграден дозатор за вода* и защитно покритие на гърба Clean Back. Минималистичният му интериор е оборудван със скрит дисплей, хоризонтален рафт за вино и оцветени в сиво кошове и кутии за храна*.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1
Побери повече и по-големи бутилки във вратата
ГОЛЯМ КОНТЕЙНЕР НА ВРАТАТА
Съхранявай по-големи бутилки с обем до 1,89 л във вратата, за да не губиш място на рафтовете. По-широкият и по-дълбок контейнер на вратата ти позволява да съхраняваш безопасно големи бутилки, обемни кутии и друг амбалаж за напитки. Чудесно нововъвведение, ако искаш да имаш лесен достъп до охладени питиета и любимите си напитки по всяко време.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1
Работи много тихо и енергоефективно
ДИГИТАЛНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ
Наслаждавай се на по-малко шум и по-голяма енергийна ефективност. Дигиталният инверторен компресор автоматично регулира собствената си скорост съобразно нуждата от охлаждане. С ниво на шум едва 35 dB (B) той е по-тих дори от обществена библиотека. Компресорът отговаря и на най-новите енергийни разпоредби, като използва до 50% по-малко електроенергия*. Така пестиш и пари.
ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1

Промоция на ХЛАДИЛНИК SAMSUNG RB38T600DB1/EF

Енергиен клас:D
Бранд:Samsung
Серия:-
Модел:Rb38T600Db1/ef
Цвят:Черен
Дисплей:Да
За вграждане:Не
Мощност:0 W
No frost:Да
Тип:Комбиниран
БРОЙ ВРАТИ:2
Общ обем (бруто):390 л.
Полезен обем на хладилника (нето):276 л.
Полезен обем на фризера (нето):114 л.
ГОДИШЕН РАЗХОД (kWh):211 kWh
Диспенсер за вода:Не
Система за саморазмразяване:Не
Позиция на замразителя:Долен
Отваряне:Дясно
Реверсивни врати:Да
Продукт:Хладилник
Размери В/Ш/Д (см):203.0/59.5/65.8
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled