ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

Портативна колонка Philips TAVS500, кафява

Ozone
Рейтинг0
99.00 лв 179.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
99.00 лв 179.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Портативна колонка Philips TAVS500, кафява

Външен вид, който да сгрее сърцето ви. Звук, който да раздвижи краката ви. Този голям високоговорител с Bluetooth в ретро стил ви предоставя 10 часа време на възпроизвеждане, мощни баси и aux вход, за да го свържете към всеки източник. Автентичните детайли от 50-те години добавят неподвластна на времето магия към микса.

колонка Philips TAVS500

10 часа време за възпроизвеждане

Батерията ви осигурява 10 часа време на възпроизвеждане при пълно зареждане. Зареждането отнема около 4 часа и става лесно чрез приложения микро USB кабел. С просто натискане на бутона Bluetooth този говорител е готов да се свърже с вашето Bluetooth устройство.

Ретро дървен корпус. Детайли в стил 50-те

Този Bluetooth високоговорител в ретро стил изглежда сякаш е от 50-те години. Дървен корпус във винтидж стил. Месингов ключ за регулиране на силата на звука и решетка на високоговорителя. Детайли от времето, когато джазът имаше предимство, а рокендролът тепърва се зараждаше.

колонка Philips TAVS500

Aux вход. Връзка към почти всякакъв източник

3,5 мм гнездо за aux вход на гърба на високоговорителя ви позволява да се свързвате с почти всякакъв външен аудио източник. Пулт, MP3 плейър, CD плейър: стига да имате правилния кабел, можете да слушате цялата си колекция.

Ясен, детайлен звук. 3″ широколентова мембрана

От хип-хоп до EDM. Това, че този говорител е в джаз стил, не означава, че възпроизвежда само джаз. Каквото и да слушате, 3″ широколентова мембрана предоставя ясен, детайлен звук. Басрефлексният порт запълва ниските тонове, като ви осигурява балансирано, мощно възпроизвеждане на басите.

колонка Philips TAVS500

До 10 м безжичен обхват

Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с този високоговорител.

Бутони на високоговорителя за възпроизвеждане/пауза, захранване/източник, Bluetooth

Бутон за възпроизвеждане/пауза в горната част на високоговорителя лесно управлява вашата музика, докато увеличаването/намаляването на силата на звука става чрез регулиращия ключ в ретро стил. Когато високоговорителят е включен, натиснете бутона за захранване, за да преминавате между източници. Безжичният обхват е 10 м: идеален за мързеливи следобеди в градината или парка.

Промоция на Портативна колонка Philips TAVS500, кафява

Марка- Philips
Вид продукт- Безжични
Тип на свързване- Bluetooth, Жак 3.5 mm
Живот на батерията- до 10 часа
Време за зареждане- 4 часа
Bluetooth обхват- до 10 m
Мощност на говорителите- 10 W (RMS)
Размер на опаковката- 22.5 x 13 x 17 cm

колонка Philips TAVS500

Цвят- Кафяв
Размер на продукта- 22.5 x 17.3 x 13 cm
Звук- Моно
Тегло- 1.4 kg
Гаранция- 24 месеца
Каталожен номер- TAVS500

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled