ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ

Къде да търсим коледните промоции и какъв подарък да купим за Коледа за детето си?

Рейтинг+2
Рейтинг+2
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Къде да търсим коледните промоции и какъв подарък да купим за Коледа за детето си?

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ОТ КАТЕГОРИЯ „СЕМЕЙСТВО И ДЕЦА“ ТУК:

Коледни Промоции -SUPERSDELKA

След рождения ден Коледа е най-дългоочакваният празник за всеки малчуган. Разбира се, не е нужно детето все още да вярва в Дядо Коледа, за да започне обратното броене след 1-ви декември до настъпването на ваканцията, а с нея и на коледните празници. Няма значение дали детето ви е малко и си е написало писмото до добрия старец само, или вече е пораснало и ще очаква подарък от вас, неговите скъпи родители. При всички случаи от изненадите, които ние възрастните приготвяме за близките си по повод зимните християнски празници, сякаш най-много се стараем за децата. 

Определено обаче, колкото и да сме ентусиазирани, а и колкото и добре да познаваме малчуганите у дома, не винаги подаръкът за тях е лесен. Напротив – с това изобилие от детски стоки на пазара, особено по Коледа и около кампанията Черен Петък – изборът става все по-труден и по-труден. 

Няма нужда да се стресирате или изнервяте, скъпи родители. В днешния материал ще ви дадем няколко практични – и то тествани – съвети как да се справите с мисията „коледен подарък за моето дете“. Нека да започнем с малко…

Основни насоки, към които да се придържате при избор на коледен подарък за детето:

  • Съобразете се с желанията на детето. Ако е голямо и вече знае, че не Дядо Коледа, а вие оставяте подаръците под елхата, просто седнете и поговорете. В случай че имате щастието да сте огледали разумно дете, дори можете да определите бюджет, в рамките на които детето ви да си избере подарък. 
  • В другия случай, най-хитрият начин да се справите с дилемата как да изненадате малчугана у дома за Коледа, е просто заедно да напишете писмо до Дядо Коледа. Съветваме ви да накарате детето да посочи повечко желания, защото със сигурност, бабите и дядовците ви ще ви разпитват със същия въпрос „Какво да купя на детето?“. 
  • Не бързайте с подаръците и не се притеснявайте да купувате в последния момент. Децата често сменят решенията си. 
  • Когато избирате подарък на собственото си дете, съобразете се с неговите нужди и предпочитания, не с вашите. Може много да ви се иска да му купите картинен речник по английски език, но синът ви да мисли единствено и само за конструктори. Не разваляйте празника му с нещо, което няма да хареса!

Видове детски подаръци, подходящи за Коледа

Нека предположим, че нямате нито списък, към който да се придържате, нито пораснало дете, което знае какво иска. Оставени сте на произвола на съдбата и топката е във вас. Вие сте тези, които ще вземате решението. Вие ще избирате сред огромното море от детски стоки в предколедното пазаруване. Ето няколко групи подаръци, които биха били чудесна идея за реализиране или отправна точка за вдъхновение:

  • Тематични. Тук включваме всякакви детски стоки на тема Коледа – от празнично облекло до коледни влакчета за най-малките, топли пантофи за вкъщи, интересни пособия за хоби и активности, свързани с Дядо Коледа и неговите помощници. Тази идея е отлична и за подарък на дете на ваши близки и познати. 
  • Образователни и практични. Ако имате такова дете у дома, подарете му книга, комплект за творчески дейности или просто интересни пособия за развиване на интелектуалните способности. Добри практични подаръци са и дрехи, аксесоари и обувки за по-големите, а за по-малките – одеала и играчки за гушкане, ново превозно средство, ако е израснало вече своето. 
  • Играчки и забавления. Ако избирате играчки, нашият съвет е да заложите на две по-евтини, отколкото на една голяма и скъпа. Много е възможно да не улучите вкуса на детето (освен разбира се, ако само не си е поръчало конкретната играчка). Добър трик е поне веднъж да оставите рекламите на телевизора по детския канал и да видите от какво би се запалило детето ви. По Коледа пускат много реклами с играчки, а по-късно в големите вериги ги предлагат в категорията „От ТВ реклами“.

Избирайте подаръка за детето си с мисъл, любов и идея. Покажете му, че Дядо Коледа е чул голямото му желание или, че вие самите знаете как да зарадвате порасналата си дъщеря или син. 

Успех и весели празници!

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled