ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Комплект кухненски мебели Kring ROMA, 180×195,5×60 см, Бял/Кафяв

Emag
Рейтинг+1
269.99 лв 559.99 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
269.99 лв 559.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Комплект кухненски мебели Kring ROMA, 180×195,5×60 см, Бял/Кафяв

Когато проектираме кухнята, ние искаме да създадем персонализиран и удобен интериор, в който да се наслаждаваме на компанията на семейството и приятелите. Като мястото, където започваме деня си, събуждайки се с чаша ароматно кафе, и мястото, където го завършваме, наслаждавайки се на вкусна вечеря, изборът на мебели е от съществено значение, тъй като определя атмосферата на цялата стая.

Кухнята трябва да бъде практична, удобна, светла и да ви дава възможност да се движите свободно. При избора на кухненско обзавеждане трябва да се вземат предвид много аспекти – от начина, по който изглежда, до прилягането му в пространството, с което разполагате, както и материалите, които да могат да издържат на висока влажност и различните петна, неизбежни в тази стая. Най-важният фактор, който трябва да вземете предвид при закупуване на нови кухненски мебели, е пространството, с което разполагате. В повечето апартаменти кухните са малки, така че мебелите, които избирате, трябва да бъдат практични, просторни, но и с малки размери.
мебели Kring ROMA
Малкото пространство може да бъде предизвикателство, защото трябва да вземете под внимание както функционалността, така и естетиката, като малкото по размер обзавеждане с изчистени линии и ефективно разпределение, ще ви помогне да балансирате двата аспекта.

Комплектът кухненски мебели Kring Roma допринася за ефективното и модерно подреждане на вашата кухня, което ви позволява да поддържате ефирен стил, с дължина само 180 см. Кухнята е оборудвана с множество пространства за съхранение, всички с дървени врати, за да поддържатте чист и подреден вид. Изработено от ПДЧ, химически обработен материал, обзавеждането е устойчиво на влага и има достъпна цена. Съчетанието на контрастни цветове улеснява вписването на мебелите във всеки вид интериор.

мебели Kring ROMA

Обща дължина долна част: 120 см (трябва да добавите 60-сантиметрова печка, за да бъдат 180 см).
Обща дължина горна част: 180 см.

Материали: термоустойчив плот 28 мм, ПДЧ меламинат 16 мм, фолио ABS 0.4, метални аксесоари, прозрачно стъкло, пластмасови крачета, пневматично бутало на вратата на абсорбатора.

Промоция на Комплект кухненски мебели Kring ROMA, 180×195,5×60 см, Бял/Кафяв

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт- Комплект кухненски мебели
Съдържание на комплекта- 1 х Шкаф за мивка 1 x Плот 1 x Шкаф за аспиратор
Брой врати- 7
Брой чекмеджета- 1
Ключови характеристики- Включен плот Модулни тела
Покритие- Лъскава повърхност

ДЕТАЙЛИ МАТЕРИАЛ

Материал- ПДЧ
Тип фронтове- ПДЧ
Тип на ръба- ABS

РАЗМЕРИ

Обща дължина на горната част на тялото- 180 cm
Обща ширина на горната част на тялото- 120 cm
Дебелина плот- 28 мм
A felső testek teljes szélessége- 60 cm
Обща ширина на долните тела- 60 cm
Дебелина на материала- 16 мм
Дебелина на предния материал- 16 мм

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled