ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Immortals Fenyx Rising Shadowmaster Special Day 1 Edition (PS4)

Ozone
Рейтинг0
39.99 лв 139.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
39.99 лв 139.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Immortals Fenyx Rising Shadowmaster Special Day 1 Edition (PS4)

Immortals Fenyx Rising Shadowmaster Special Day 1 Edition включва:

  • Immortals Fenyx Rising – игра
  • Hades the Shadowmaster – Овладейте тъмната сила на сенките и разкрийте всички тъмни тайни Подземния свят. Пакетът включва броня, шлем, кон крила и феникс, които са вдъхновени от Бог Хадес.

Immortals Fenyx Rising

Съдбата на света е заложена на карта, а вие сте последната надежда на боговете.

Преживейте велико митологично приключение с играта Immortals Fenyx Rising. Поемете ролята на крилатия полубог Феникс, в стремежа си да спаси гръцките богове и техния дом от тъмно проклятие. Сражавайте се с митологични животни, овладейте легендарните сили на боговете и победете най-смъртоносния Титан в гръцката митология – Тифон.

Immortals Fenyx Rising е свеж поглед към екшън-приключенския жанр с отворен свят, вълнуващ динамичен екшън, битки и истории, които са вдъхновени от гръцката митология. Изследвайте на воля красиво стилизирания свят и използвайте необикновените божествени способности, за да побеждавате митологични чудовища. Предизвикателни изпитания, героичния подвизи и самият подземен свят очакват вашата храброст.

Immortals Fenyx Rising

Използвайте силата на Боговете – Боговете на Олимп са ви благословили с дарове: крилата на Дедал, меча на Ахил, лъка на Одисей, както и легендарни сили, които ще ви помогнат във вашето приключение. Използвайте ги, за да победите митичните чудовища, да решите всички древни пъзели и да изследвате необятния отворен свят.

Победете древни митологични врагове – Изправете се срещу легендарни зверове като Циклоп, Медуза и Минотавър. Победете ги в бърза въздушна и меле битка, използвайки вашите дадени от боговете способности и оръжия.

Immortals Fenyx Rising

Изпитайте себе си – Използвайте ума и специалните си способности, за да решавате предизвикателни пъзели и да участвате в ожесточени битки. Те ще ви помогнат да увеличите своята сила и да надградите уменията си.

Превърнете се в легенда – Персонализирайте външния вид на вашия герой и откривайте нова екипировка, която е вдъхновена от гръцката митология. Събирайте материали по целия свят, за да изработвате могъщи предмети и да надграждате своята екипировка, в стремежа си да спасите боговете.

Промоция на Immortals Fenyx Rising Shadowmaster Special Day 1 Edition (PS4)

Тегло- 0.086 kg
Пъблишър- UbiSoft
PEGI описание- Насилие
PEGI рейтинг- 12+
Общи- Подобрена на PS5
Резолюция- 1080p, 4K
Жанр- Екшън-приключенски
Година на излизане- 2020
Месец на излизане- Декември

Immortals Fenyx Rising

Контролер- DualShock 4
Платформа- PS4
Издание- Стандартно
Език- Английски
Промоции- Видеоигри – промо, Коледа
Акценти- Immortals Fenyx Rising, Ubisoft Promo
Размер на продукта- 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Размер на опаковката- 13.5 x 17.2 x 1.5 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled