ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Amazon.de: Fire HD 10 таблет | 25,6 см (10,1 инча) full HD дисплей (1080p), 32 GB, черен – с реклама

Amazon.com
Рейтинг+1
166.36 лв 293.59 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
166.36 лв 293.59 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Amazon.de: Fire HD 10 таблет | 25,6 см (10,1 инча) full HD дисплей (1080p), 32 GB, черен – с реклама

ДОСТАВКА-23.78 лв

  • Бърз и мощен – ефективен осемядрен процесор и 3 GB RAM (50% повече от предишния модел).
  • До 12 часа живот на батерията и 32 или 64 GB вътрешна памет. Разширяем с до 1 TB с microSD карта (продава се отделно).
  • По-ярък дисплей – 25,6 см (10,1 инча) Full HD дисплей с 1080p, брилянтни цветове и повече от 2 милиона пиксела е с 10% по-ярък от предишния модел.
  • Използвайте любимите си приложения, като Netflix, ZDF, ARD, Sky Ticket, Facebook, Instagram, TikTok и много други чрез Amazon Appstore (Google Play не се поддържа; може да се прилагат такси).
  • Останете свързани – Изтеглете приложения като Zoom или помолете Alexa да извършва видео разговори с приятели и семейство.
  • Правете повече неща едновременно – Проверете имейла си, актуализирайте списъците за пазаруване и задайте напомняния. Използвайте любимите си приложения, като Microsoft Office, OneNote и Dropbox.
  • Правете повече с Alexa – пускайте видеоклипове, проверявайте времето, затъмнявайте съвместими светлини и предавайте поточно музика. Всичко това само с вашия глас.
  • По-тесен и по-лек от предишния модел. Екранът е изработен от подсилено алуминиево силикатно стъкло.

Fire HD 10 таблет

Amazon.de: Fire HD 10 таблет | 25,6 см (10,1 инча) full HD дисплей (1080p), 32 GB, черен – с реклама

Ярък, бърз и мощен
25,6 см (10,1 инча) Full HD дисплей (1080p) с брилянтно цветово представяне; мощен благодарение на 3 GB RAM и осемядрен процесор.

Идеален за в движение
Насладете се на до 12 часа четене, сърфиране в интернет чрез WLAN, гледане на видеоклипове и слушане на музика – отвсякъде. Устройството може да се захранва отново чрез USB-C връзка (2.0). Таблетите Amazon Fire са проектирани да издържат на ежедневието ви. Тестовете за падане показаха, че таблетът Fire HD 10 е 1,7 пъти по-здрав от най-новия iPad 10.2. Екранът е изработен от подсилено алуминиево силикатно стъкло.

Fire HD 10 таблет

Забавление в широкоекранен формат
Full HD дисплей с брилянтно цветово представяне и повече от 2 милиона пиксела, потапящ Dolby Atmos звук, 10% по-ярък дисплей – всичко това събужда филми, епизоди на сериали, игри, приложения, електронни книги и песни както визуално, така и акустично до живот.

Гледайте съдържание, независимо къде
стриймвате през WiFi или изтегляте съдържание от Netflix, Prime Video, Disney + и др. Слушайте аудио съдържание през вградените високоговорители или се свържете чрез Bluetooth или жака за слушалки.

Fire HD 10 таблет

Alexa се радва да помогне

Просто помолете
Alexa да ви свърже с информация, забавление и хората, които означават най-много за вас – всичко това с проста гласова команда. Alexa може да възпроизвежда видеоклипове или музика, да отваря приложения, да чете прогнозата за времето и да има достъп до съвместими устройства за смарт дом. Просто кажете „Alexa“, за да започнете – дори ако екранът на таблета ви е в режим на заспиване

Fire HD 10 таблет

екран 25,6 см (10,1 инча) 1080p дисплей (1920 x 1200) с брилянтно възпроизвеждане на цветовете и над 2 милиона пиксела (224 ppi) – за ясна и ярка картина. Екранът е изработен от подсилено алуминиево силикатно стъкло.
Размери 247 x 166 x 9,2 мм
Тегло 465 гр. Действителният размер и тегло може да варират в зависимост от конфигурацията и производствения процес.
CPU и RAM Осемядрен процесор с 2.0 GHz и 3 GB RAM
Съхранение 32 GB (включително 24,2 GB за потребителско съдържание) или 64 GB (включително 55,0 GB за потребителско съдържание) вътрешно пространство за съхранение. Добавете microSD карта и разширете пространството си за съхранение с до 1TB. Някои приложения може да се наложи да бъдат инсталирани на вътрешната памет. Актуализациите на приложения или функции може да намалят наличното място за съхранение.
Живот на батерията Четете, сърфирайте в интернет, гледайте видеоклипове и слушайте музика до 12 часа. Животът на батерията зависи от настройките на устройството, употребата и други фактори, като използване на уеб браузър и изтегляне на съдържание. Някои софтуерни функции или приложения могат да намалят живота на батерията.
Време за зареждане Напълно зареден от 0 до 100% за приблизително 4 часа, когато е свързан към предоставения адаптер (9 W), когато устройството е в режим на готовност.
WiFi връзка Поддържа мрежи от 2.4 и 5.0 GHz. Не поддържа връзка към ad hoc WiFi мрежи (или peer-to-peer WiFi мрежи). Wi-Fi 6 (802.11ax) в момента не се поддържа.
4G връзка
Bluetooth връзка Интегриран Bluetooth 5.0 LE с поддръжка за A2DP съвместими стерео слушалки, високоговорители, микрофони и LE аксесоари
връзки USB-C порт за зареждане (2.0); microSD слот за външно съхранение
аудио 3,5 мм стерео връзка и два интегрирани високоговорителя; външен контрол на силата на звука
Сензори Акселерометри, сензори за околна светлина
камера 2 MP предна камера и 5 MP задна камера със 720p HD видео запис
Микрофони Два интегрирани микрофона
Услуги за местоположение Услуги, базирани на местоположението, чрез WLAN
налични цветове Черно, синьо, маслинено зелено
Достъпност Екранният четец на VoiceView осигурява достъп до по-голямата част от функциите на таблета Fire за хора със зрителни или зрителни увреждания чрез използване на преобразуване на текст в говор или свързан брайлов дисплей. С устройството за уголемяване на екрана потребителите могат да увеличават или намаляват съдържанието на екрана и да преместват увеличителя по екрана. Таблетите Fire включват също настройки за достъпност като субтитри, размер на шрифта, текст с висок контраст, инверсия на цветовете, корекция на цветовете и аудио преобразуване от стерео в моно. (Субтитрите не са налични за цялото съдържание.)
Гаранция и сервиз Таблетът Fire HD 10 се продава с едногодишна ограничена гаранция на производителя . Ограничената гаранция на производителя е в допълнение към всички приложими законови гаранционни претенции за потребителски стоки и не ги засяга по никакъв начин. Това означава, че дори и след изтичане на ограничената гаранция на производителя, все още можете да имате право на правни искове. Можете да намерите подробности тук . Използването на вашия таблет Fire е предмет на условията, изброени тук .
Наличност на съдържанието Някои услуги, функции и приложения могат да бъдат променени по всяко време, варират в зависимост от местоположението и може да не са налични във всички държави и региони.
Обхват на доставка Fire HD 10 таблет, USB-C кабел (2.0), 9W зарядно устройство и кратко ръководство за стартиране
поколение 11-то поколение – 2021г

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled