ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Amazon.de: Fire HD 8 детски таблет | От предучилищна възраст | 8-инчов HD дисплей, 32 GB, розово подходящо за деца покритие

Amazon.com
Рейтинг+1
166.38 лв 264.26 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
166.38 лв 264.26 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Amazon.de: Fire HD 8 детски таблет | От предучилищна възраст | 8-инчов HD дисплей, 32 GB, розово подходящо за деца покритие

ДОСТАВКА-23.89 лв

  • Напълно оборудван таблет (не играчка) с 8-инчов HD дисплей и подходящо за деца покритие, безопасност на децата, 2-годишна гаранция без притеснения и Amazon Amazon Kids + (за 1 година без допълнително заплащане) с достъп до приложения, игри и видеоклипове.
  • 2 години гаранция без притеснения: Ако устройството се повреди, ние ще го сменим безплатно.
  • Силен родителски контрол: Вие решавате кога, за какво и колко време детето ви ще използва таблета, като по този начин създава безопасна среда. С едно щракване можете да адаптирате нивото на сигурност и съдържанието към възрастта на вашето дете и неговите нужди.
  • Включено учене, игра и четене: Съдържа Amazon Kids +, медийна библиотека без реклами с популярни и винаги нови игри, приложения за обучение, видеоклипове, книги и радиопиеси. С детския таблет Amazon Kids + 1 година е включен без допълнителни разходи, след което абонаментът може да бъде анулиран по всяко време.
  • Използвайте WiFi, за да предавате поточно или да възпроизвеждате изтеглено по-рано съдържание, когато сте навън. Възползвайте се от 32 GB вътрешно пространство за съхранение, което може да бъде разширено с до 1 TB допълнително пространство за съхранение с microSD карта.
  • Четете, сърфирайте в интернет, гледайте видеоклипове и слушайте музика до 12 часа

Fire HD 8 детски таблет

Amazon.de: Fire HD 8 детски таблет | От предучилищна възраст | 8-инчов HD дисплей, 32 GB, розово подходящо за деца покритие

Fire HD 8 Kids Tablet е най-добрият ни 8-инчов таблет за деца и сега е още по-бърз. Обемът на доставка включва напълно оборудван таблет Fire HD 8, удобен за деца калъф с интегрирана стойка, 2-годишна гаранция без притеснения и Amazon Kids + (за 1 година без допълнителни разходи).

Той блести с 8-инчов HD дисплей с брилянтно представяне на цветовете, 20% по-дълъг живот на батерията, 30% по-бърза производителност на процесора, 32 GB място за съхранение, подобрена WLAN и USB-C порт за по-лесно зареждане.

Fire HD 8 детски таблет

Ако таблетът се повреди, ние ще го сменим безплатно

Удобният за децата калъф предпазва таблета от падане или удари и пасва идеално в малките ръчички.

Таблетът Fire Kids се предлага с 2-годишна гаранция без притеснения: Ако таблетът се счупи, ние ще го сменим безплатно.

С таблото за управление на родителите на Amazon можете да ограничавате времето на екрана, да задавате цели за обучение, да задавате време за лягане и да управлявате съдържание за до 4 детски профила и с удобни за потребителя родителски контроли.

В Amazon Kids (FreeTime) децата нямат достъп до социални мрежи, интернет, Alexa или покупки в приложението без съгласието на родителите. Родителите могат да напуснат Amazon Kids с код за достъп.

Предлага се в движение

Изтеглете любимите видеоклипове, приложения и книги на вашето дете, за да получите достъп до тях, дори когато те нямат WiFi. Без интернет връзка вашето дете автоматично ще види съдържанието, изтеглено от детския профил на Amazon Kids. Можете да изтеглите общо до 25 видеоклипа на различни устройства, свързани с вашето членство в Amazon Kids +.

Amazon.de: Fire HD 8 детски таблет | От предучилищна възраст | 8-инчов HD дисплей, 32 GB, розово подходящо за деца покритие

Дисплей 20,3 cm HD сензорен екран (8 инча), разделителна способност 1280 x 800 със 189 ppi, възпроизвеждане на HD видео, с IPS технология (превключване в равнината)
Размери 233 x 184 x 26 мм
Тегло 550 g Действителният размер и тегло може да варират в зависимост от конфигурацията и производствения процес.
CPU и RAM Четириядрен процесор с 2.0 GHz и 2 GB RAM
Място за съхранение 32 GB (включително 24,8 GB за потребителско съдържание) вътрешно пространство за съхранение. Добавете microSD карта и разширете хранилището си с до 1TB. Някои приложения може да се наложи да бъдат инсталирани на вътрешната памет. Актуализациите на приложения или функции може да намалят наличното място за съхранение.
Живот на батерията Четете, сърфирайте в интернет, гледайте видеоклипове и слушайте музика до 12 часа. Животът на батерията зависи от настройките на устройството, употребата и други фактори, като използване на уеб браузър и изтегляне на съдържание. Някои софтуерни функции или приложения могат да намалят живота на батерията.
Време за зареждане Зарежда се напълно за по-малко от 5 часа с помощта на включения USB-C кабел и 5W зарядно устройство. Време за зареждане с 9 W зарядно устройство (продава се отделно) по-малко от 4 часа, с 15 W зарядно устройство и USB кабел (тип C до C) по-малко от 3 часа (адаптер и кабел се продават отделно).
WiFi връзка Двулентов WiFi. Поддържа обществени и частни WiFi мрежи и горещи точки, които използват двулентовите стандарти 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n или 802.11ac, както и криптиране чрез WEP, WPA и WPA2 с удостоверяване с парола; не поддържа връзки към ad hoc (или peer-to-peer) WLAN мрежи. Стандартът WLAN-6 (802.11 ax) в момента не се поддържа.
4G връзка N/A
връзки USB-C порт за зареждане (2.0); microSD слот за външно съхранение
аудио 3,5 мм стерео жак и вграден високоговорител; удобен за деца калъф с подобрен звук.
Сензори Акселерометри, сензори за околна светлина.
камера 2 MP предна и задна камери със 720p HD видео запис
Услуги за местоположение Услуги, базирани на местоположението, чрез WLAN
налични цветове Подходящо за деца калъфка с вградена стойка в розово, синьо или лилаво.
Bluetooth Интегриран Bluetooth 5.0 LE с поддръжка за A2DP съвместими стерео слушалки, високоговорители, микрофони и LE аксесоари
Достъпност Екранният четец на VoiceView осигурява достъп до по-голямата част от функциите на таблета Fire за хора със зрителни или зрителни увреждания чрез използване на преобразуване на текст в говор или свързан брайлов дисплей. С лупата на екрана потребителите могат да увеличават и намаляват и да преместват изображението. Таблетите Fire включват също настройки за достъпност като субтитри, размер на шрифта, текст с висок контраст, инверсия на цветовете, корекция на цветовете и аудио преобразуване от стерео в моно. (Субтитрите не са налични за цялото съдържание.)
Гаранция и сервиз 2 години гаранция без притеснения. Повече подробности . Моля, имайте предвид, че 2-годишната гаранция без притеснения се предоставя на вас като потребител в допълнение към вашите законови гаранционни права и не ги засяга Повече информация за вашите потребителски права . Използването на таблета Fire е предмет на условията, изброени тук .
Обхват на доставка Таблет Fire HD 8, удобен за деца калъф от Amazon, USB-C кабел (2.0), 5 W зарядно устройство и кратко ръководство
Възрастова група От 3 години. ВНИМАНИЕ: ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ – малки части. Не е подходящ за деца под 3 години
поколение Десето поколение (2020)

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled