ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ SAMSUNG NV75N5641RS/OL

Technomarket
Рейтинг+1
889.00 лв 1199.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
889.00 лв 1199.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ SAMSUNG NV75N5641RS/OL

Една гъвкава врата. Отваря се по два начина.
ГЪВКАВА ВРАТА
Насладете се на пълна гъвкавост, докато готвите различни ястия с гъвкавата врата. Отворете горната половина, за да използвате горната зона за по-малки ястия. Също така получете лесен достъп до горната зона, докато приготвяте различни храни, без загуба на топлина в долната зона. Или можете да отворите цялата врата, когато използвате цялата фурна.
SAMSUNG NV75N5641RS/OL
Dual Cook Flex™
Лесно можете да използвате едновременно горната и долната зона с различни температурни и времеви настройки, за да постигнете оптимални резултати от готвенето и в двете зони, без да губите топлина или да възпрепятствате готвенето в долната зона. Така че можете ефективно да приготвите различни ястия и да се насладите на най-добрия вкус.
SAMSUNG NV75N5641RS/OL
Губете по-малко топлина, като отваряте само половината фурна
DUAL COOK FLEX™
Спестете много време и енергия, докато готвите. Използването само на горната половина означава, че можете да намалите времето за приготвяне на храната с 22% и да използвате до 20%* по-малко енергия в сравнение със загряване на цялата фурна.
SAMSUNG NV75N5641RS/OL
Лесно самопочистване с каталитична система
КАТАЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ
Спестете си времето и усилията за търкане на фурната. Системата за каталитично почистване* улеснява поддържането на фурната чиста. Каталитичната облицовка в задната част абсорбира мазнината от пръски и капки по време на готвене. Така че се почиства сама, без никаква упорита работа или скъпи почистващи продукти.
SAMSUNG NV75N5641RS/OL
Гответе много повече & много по-големи ястия
ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ 75 ЛИТРА
Пригответе повече и по-големи ястия в огромната фурна със 75 литра капацитет. Тя отваря повече възможности за домашно приготвяне. Можете да приготвите много различни ястия заедно, като например всичко, от което се нуждаете за парти. Или може лесно да поставите големи предмети, като огромна цяла пуйка, за семейно събиране.
SAMSUNG NV75N5641RS/OL
Забележителната енергийна ефективност спестява пари
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ А+
Направете дома си по-енергийно ефективен и намалете сметките си за електричество. Можете да използвате цялата фурна и все пак да се радвате на изключителна енергийна ефективност А+ с режима Еко конвекция. И все още да имате удобството на много просторното и гъвкаво пространство във фурната.
SAMSUNG NV75N5641RS/OL
Изключително лесно поставяне и изваждане на тави
ТЕЛЕСКОПИЧНА РЕЛСА
Поставяйте и изваждайте нещата от фурната много по-лесно. Телескопичната релса се плъзга навътре и навън гладко, почти без усилие, дори ако използвате големи или тежки тави. Тя създава много по-малко триене, затова много по-лесно се зарежда и изпразва. И можете да разбърквате, обръщате и подправяте ястието си без да разлеете и капка
SAMSUNG NV75N5641RS/OL

Промоция на ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ SAMSUNG NV75N5641RS/OL

Енергиен клас:A+
Бранд:Samsung
Серия:-
Модел:Nv75N5641Rs
Цвят:Инокс
За вграждане:Да
Мощност:1600 W
Самопочистване:Да
БРОЙ ФУНКЦИИ:7
Тип:За Вграждане
Индукция:Не
БРОЙ ЗОНИ:-
Тип на фурната:Електрическа
Тип на плота:-
Повърхност на плочата:-
Обем (нето):75 л.
Часовник:Да
Телескопични релси:Да
Продукт:Фурна За Вграждане
Размери В/Ш/Д (см):59.5/59.5/57.0
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled